Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (45/61) > >>

GoGs777:
oko 2000, zašto?

zvonkec92:
jel ti radilica ima lufta?  nekak onda to slabo ti ganjas kad jos vozi, moji 72cc setupovi su isli preko 80gps al su kratko i trajali, satro sam dve nove radilice iz ducana. jednoj se pojela klipnjaca na donjem iglicastom + bocni lezajevi, na drugoj samo bocni lezajevi otisli. obe radilice sve skupa izdrzale 5000km. onda sam sve slozio na novo i prodo ga, bilo mi ga preko glave. 82cc prije ova dva 72 takoder 2400km otisla radilica. al sve moje je islo ko kuga.. vjerujem da je taj tvoj u mojim rukama islo bi to sigurno preko 90 al bi tolko i trajalo..

GoGs777:
ma da radilicu godišnje promjenim, to mi nije problem. recimo da prosječno ide 70 po gpsu.

nisam primjetio da ima lufta, ne zvoni ništa za sad :D

zvonkec, odakle si?

zvonkec92:
Iz Zagreba sam :)   meni je tih radilica vec pun k i izgubio sam volju za raskapanjem blokova. Opet spremam neki setap za ovu sezonu al ovaj put slabiji i nadam se da ce potrajat bar dve sezone ako ne i vise.. Narucio sam za 70kn na ebayu 44mm klip, zbusio bum serijski cilindar i to ti dode 60cc kit, A9 bregasta ide gore i naravno zvonkecove vjestine stelanja prenosa. Nadam se da bu iso mrvicu bolje od serijale, tj ici ce sigurno. Nece puno trosit i trajat ce, bar bi trebao. Ove sezone ide i kiler za ulje gore oa se nadam normalnoj temperaturi motora a ne kao do sad da po ljeti bude na 130°c +    karike mi se nikad nisu pojele nego mi je ulje doslovno isparilo

GoGs777:
Ja bi htio rastavit radilicu sa ovim 90 setupom šta imam al neće pa neće, ne znam više koji vrag da radim :D

ja ti platim izlet kod mene u vt, pa dođeš pogledat :D pojest, popit  :notworthy:

pitanje, može li loša bobina, svjećica igrati ikakvu ulogu vezanu za brzinu? također, taj loš položaj poklopca, tu je kurbla bila loša, jel moguće da je nešto pritiskalo variomat ili nešto, pa je to sve utjecalo na brzinu?

mislim ovo su sad totalno glupa pitanja, no više nakon ovih distanci, u ništa nisam siguran.

Inače, ja si ulje mjenjam na svakih 1000 kilometara. fućkaš tih par deci ulja, a puno znači motoru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju