Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
zvonkec92:
I onako sam svake godine u VT na scooter happeningu pa ak bus i ti onda se tamo vidimo, na karting stazi :D
GoGs777:
--- Citat: zvonkec92 - 01 Travanj, 2016, 07:52:49 ---I onako sam svake godine u VT na scooter happeningu pa ak bus i ti onda se tamo vidimo, na karting stazi :D
--- Kraj citata ---
bio prošle godine, vi ste totalni luđaci sa onim zujalicama. hahahahah.
kad je to uopće? koji dan, mjesec?
zvonkec92:
to je uvjek u 8. mjesecu :) tak bu vjerovatno i ove god
ivano_007:
--- Citat: GoGs777 - 31 Ožujak, 2016, 22:43:12 ---Sredio sam stvar zahvaljujuci Ivanu, poklopac nije dobro sjedao jer nema brtve i ulezistenje nije bilo u osi bendixa. Stajao je par mm ukrivo i nije mogao zavrtiti do kraja i nije vracao nazad.
Bendix mi je los ali radi, nekad samo prevrti.
--- Kraj citata ---
Zeznut je taj prostor u kojem se bendix giba. U slučaju da napraviš preveliku distancu dekla od bloka, tada bendix ispadne iz svog ležišta tijekom vožnje i struže od ventilvar, a u drugom slučaju ako je distanca premala, onda se neće moć razvrtit.
Živa muka dok to sve pogodiš, najbolje nabavit dihtung i miran si.
GoGs777:
Ma napravit ću dihtung za njega malo deblji i riješena stvar. mislim da sam malo previše distancirao, sad mi prevrti tu i tamo bendix jer je već pri kraju, malo ću stisnuti poklopac pa mislim da će biti bolje.
malo ako nije dobro uležišten, ne valja. strašno koja glupost, mogao sam 5 akumulatora promjeniti i 3 puta skuriti elektroniku samo jer bendix blokira :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju