Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
GoGs777:
prije je vrtio, ali sam se sjetio da sam kasnije skinuo dihtung gore. vrtio je sa 5A akumulatorom, di neće sa 10.
ili su kablovi loši ili bendix dobro ne otvara. i točno ovako kako je Ivano rekao, prvi krug zavrti, drugi prevrti nekak i treći muk. i kad ga pokušavam na silu, istera akumulator u 5 minuta. i gotovo.
jerrycro:
taj sam ja problem imo sa jedno 3-4 baotiana, dok nisam vidio na motori.hr gdje je neki majstor reko - dovedi još jednu masu sa minusa akumulatora na blok. napravio to (licnasti kabal ništa ekstra, tanki) s minusa baterije stavio na šaraf na poklopcu glave evo vrti nikad u životu tako nije vrtio i sastavlja čim ga pogledam. isto sam kao ti kurblo 2 god i govorio kako je to zbog kita
GoGs777:
pokušao sam i s tim, nije išlo.
pokušao sam sad na direkt spojit alnaser, vrti, žice se užare i ugriju ali jedva 3 kruga. nisam još pokušao skinuti poklopac variomata, no to ću možda sada probati.
mislim da je ostalo samo ovo da bendix ne izbacuje do kraja. maknut ću kurblu, poklopac mi je oštećen, možda bendix nije dobro uležišten u samom poklopcu i možda je doista taj razmak skraćen pa ga ne može izbaciti do kraja.
A možda i sam bendix negdje blokira, mada zadnji put kad sam ga u rukama imao, izgledao je sasvim u redu.
GoGs777:
Nema te kompresije koju tvornicki bendix i alnaser i akumulator ne moze pokrenut. To su gluposti.
Sredio sam stvar zahvaljujuci Ivanu, poklopac nije dobro sjedao jer nema brtve i ulezistenje nije bilo u osi bendixa. Stajao je par mm ukrivo i nije mogao zavrtiti do kraja i nije vracao nazad.
Bendix mi je los ali radi, nekad samo prevrti.
Ugl, pali na zub, vjerujem bolje nego tvornicki. Bez gasa, bez icega.
10A je akumulator, palio bi ga i 5A bez problema. Tako da, kompresija sigurno nema veze sa efektom paljenja.
Skoro sam po treceg novog akumulatora isao. Sva sreca sto nisam :toothy12:
Sutra cu se provozati pa cu vidjeti kako ide. Nastupa rega i onda ponovno stelanje. Ventili, variomat, rolice, dizna... doci ce do 90kmh, makar jos 3 karba i 5 variomata skurio.
zvonkec92:
kolko si km do sad napravio sa tim kitom?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju