Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
zvonkec92:
a gle jebiga to nemres prek foruma nastelat, to jednostavno treba znat / osjetit kaj skuteru fali i kaj ga jebe.. bolje to daj nekom ko se kuzi u to da ti slozi posteno..
GoGs777:
sad ću diznu naručiti, u međuvremenu ću izmjeriti getribu.
zvonkec, odakle si ti? Mene muči što nema blizu ni jedan skuter kojeg bi čuo i vidio kako ide. Variomat koji sam promjenio je smeće, čujem po njemu, drnda, on mi je i razjebao radilicu. budem si pribavio drugi variomat također.
svjećica mi nije crna, samo malo na vrhu. da mu bubnem 92 diznu i vidim kako ide?
zvonkec92:
frendu sam slago taj kit isti i na serijski karb samo 88 dizna, vario je bgm supertune, skuter ide ko od sale 75 GPS a to je po vuri nekaj prek 80.. ja sam iz ZGa.
GoGs777:
a kakav je ovaj naraku variomat? jel to dobro šta?
ja ću pokušati sa većom diznom i možda variomatom, bojim se da mi ovo g#vn% od variomata opet ne razjebe ležaj na radilici.
uzet ću 92 diznu sada
ako stavim taj bgm supertune, hoće mu smetati bendix?
Tomi_ZG:
Zvonkec prošle godine kad smo se vozili tvoja batina je po mom runneru išla 92 po satu,a to je 85 po gps-u,s tim da si me u startu s mjesta odma ostavljao par metara i to je išlo vrlo dobro.
Nađi piaggia sa tt/zx i usporedi,mada pia sa bilo kakvom rezom ide vrlo dobro za serijalu ak je zdrava i vozač ima ispod 90 kila,tak nek ti to bude referenca za štelanje jel si izvukao maksimum.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju