Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
GoGs777:
imaš link za tu getribu na ebayu? budem si vidio za taj variomat, samo čujem da moram izbaciti bendix van, neću moći onda paliti na tipku.
Što je manji broj okreta getribe, to je veća krajnja brzina, jel tako? daj mi neki link za tu što ti imaš ili bar neku ključnu riječ što da tražim :)
zvonkec92:
eo ti 281721658257
dok platis PDV ispadne te 350kn.. ja ju imam al sa 72cc ju nisam mogo gurat.
82cc mi je iso malo bolje sa njom od 72 al i dalje slabo. a sad ovaj 90 i big valve head mi se neda slagat samo zbog znatizelje da vidim kak ide. jednog dana kad ulovim vremena bit ce i to.
da si blize dao bi ti da isprobas da ne kupujes, al VT mi i nije bas usput.
Corector:
--- Citat: GoGs777 - 30 Kolovoz, 2015, 22:23:30 ---Što je manji broj okreta getribe, to je veća krajnja brzina, jel tako? daj mi neki link za tu što ti imaš ili bar neku ključnu riječ što da tražim :)
--- Kraj citata ---
Tako je! Koji ti je omjer sada između zvona i kotača?
Imaš kalkulator produljenja getribe koji ti točno izračuna razliku u %
miha12357:
Vidim posluso si za bregastu i karb...
Ja sam isprobo skut....doslovno puca od snage ali neko ko je radio prije napravio je nest da boli glava...
Sto se tice variomata u redu je...neznam za kvacilo al ak je ostalo 112mm hmm tesko...neka i to..
Ali tebe jebe posteno struja...probaj zamjenit cdi...
Citam sta pises i nemas sta drugo...i mora ic s serijskom getribom Mora!
Ja bi ti to slozio al jbg... :icon_thumright:
GoGs777:
@zvonkec: našao sam 11 okreta getribu, 50 kuna traži. moram svoju precizno izmjeriti, nisam siguran da sam točno mjerio prošli put, nabrzinu sam izvrtio.
@corector: kako izmjerim taj omjer? misliš na ovo okretanje zvona?
@miha: pa jel moguće da me cdi jebe? to nikad nikoga nije zezalo
sad ću napraviti dvije stvari, 92 dizna i getriba ako imam ovu lošu. danas se vozim nekih 70 i lagana nizbrdica i kao da osjetim da teško povuče kad mu pustim gas i dodam. Moguće da goriva ne dobiva dovoljno, zato ću mu još tu diznu pojačati
karburator nisam ništa dirao, samo sam mu stavio 88 diznu gore. dao sam mu više zraka malo, još eventualno diznu i mislim da po karbu više nemam šta čačkat posebno. radi sad mirno i dobro se ponaša.
što me još može žderat? getriba, dizna, cdi? jedino što nisam skinuo bijele federe kvačila, ali sumnjam da me to toliko može mučit. bijeli su, najmekši poslije serijskih.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju