Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (33/61) > >>

GoGs777:
ja režem apriliu SR bez blokada u startu i krajnjoj brzini. no po videima što vidim na netu, moj ni blizu ne poteže. vidim devetke da šibaju u visoke obrtaje i idu do 70 fluidno a dalje navlače. moj fluidno do 50 i onda već slabije navlači.

našao sam variomat sa minarelli mašine, polovno za 100kn. jel to isplativo?

pošaljem link u inbox pošto se ne smije na forumu

miha12357:

--- Citat: zvonkec92 - 31 Kolovoz, 2015, 21:15:22 ---a gle jebiga to nemres prek foruma nastelat, to jednostavno treba znat / osjetit kaj skuteru fali i kaj ga jebe..  bolje to daj nekom ko se kuzi u to da ti slozi posteno..

--- Kraj citata ---

O tom ja pricam  :headbang:
Ima jos puno stavki koje treba slozit da to ujednaceno radi...znam koje su...posto sam isprobo skuter...ali cuj gogs bez ljutnje...niko ti nece rec i nemoze rec sta je...svaki skuter se razlikuje jedan od drugog...i sve su to sitnice..  :laughing7:

GoGs777:
sad sam naručio diznu, dok s njom vidim kako će se ponašati, onda ću gledati dalje.

miha, napravio sam ja što si ti rekao pa ista stvar, bregastu sam stavio drugu, karburator promjenio, pa ništa. kažem, sad mi ostaje dat mu još više goriva i više zraka pa ću vidjeti. čim stigne dizna to ću promjeniti. ali šta je je, ide definitivno bolje nego je išao.

Također, ne razumijem zašto bi mu kvačilo toliko značilo? ok, shvaćam za getribu, ali kvačilo? sa federima mogu dobiti više okretaja i to sam postigao, ali mislim da neću puno dobiti ako zamjenim kvačilo a to je samo dodatan trošak.

I 8.5 grama rolice, ljudi deru 85 po GPS-u sa 5 grama rolicama, ja sa 5 grama jedva navučem 60. prevrtava ko blesav. zašto se kod mene to događa?

zvonkec92:
pre tvrd centralni imas.. a federi kvacila, hmm mebi su uvjek najbolji bili serijski. ipak je to 4T i dobro povuce iz niskih okretaja..

GoGs777:
postoji crni, bijeli, crveni, plavi. koliko sam shvatio, crni je serijski. bijeli je stupanj tvrđi, a crveni najtvrđi.

ja sam stavio bijeli centralni, mislim da ne može biti toliko tvrd da toliko utječe. da vratim nazad serijski centralni?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju