Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (30/61) > >>

GoGs777:
ma kad jednom kit promjeniš, moraš sve redom. jedno povlači drugo. prvo remen pukao, pa radilica otišla, pa variomat prdnuo, začas se nakupilo.

Ovaj karb kojeg imam ne reagira na ništa, čak sam kupio i repair kit za karb, promjenio sve u njemu što se može, ne trza. Valjda će ovaj pokazati ipak neke znakove života. A baš su morali najbitniju stvar na motoru usrat  :angry7:

GoGs777:
Ovako, kratak osvrt...

Sadašnji štel je ovakav:
90cc glava i cilindar
racing variomat + 8,5g rolice
A9 bregasta
serijska radilica (nova)
karburator novi
bijeli centralni i bijeli federi kvačila
dizna 88

Maksimalna brzina 70 po GPS-u na ravnom. Nisam zadovoljan. Do 50 povuče kako se spada, dalje navlači. I zadnje mi na satu pokazuje 73 do 74 negdje. U laganoj nizbrdici on ode na nekih 75 po GPS-u.

Kompresija je odlična, jedva s nogom zakurblaš.

Imate savjet? Mislim, devetka postiže veću brzinu sa 72cc kitom gore, ne vidim zašto ovo đubre ne vuče više.

skoda90:
kod mene je isto dosta jaka kompresija (valda) rukom jedva okrenem radilicu (variomat/magnet)
Ja imam rolice od 6gr i jos bi lakse trebo tak da mislim da su ove tvoje dosta teske?ako se sjecam imas onaj koso variomat (drugo ime isti drek) a na njemu sam furao 6.3-4...

GoGs777:
imam sranje od variomata, slažem se. ali meni treba krajnja brzina. sve što sam stavljao lakše rolice, ide sve manje i samo se više dere i ne navlači krajnju brzinu.

koja getriba meni ustvari treba, 11 okreta ili 14? 11 jel tako?

mogu još staviti eventualno 92 diznu i promjeniti getribu. ostalo više nemam šta. osim da me variomat toliko jebe, mada sumnjam u to. jel originalni variomat bolji od ovog šta imam?

zvonkec92:
reko sam ti malossi multivar je zakon za batinu, ili ako ti je preskup kupis si BGM Supertune ( isti drek drugo pakovanje )

a i ta getriba koju imas trebala bi ic do 82-3-5 gps ali toje ono max max i na max okretajima.. ja inace imam jos duzu getribu ( aftermarket, sportski dio a ne serijski sa nekog skutera ) samo kaj 72cc nema snage to gurat. tebi bi sjela super pa mozda da pribas sa tim, imas ih po ebayu za male novce

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju