Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (29/61) > >>

skoda90:
Tak je,nova brtva glave,cilindra,semerinzi...
Ja kad sam stavljao kit sam jos promijenio i lanac (imao hrpu km) provjeri "uljnu" tj zupcanike da nisu puno potroseni itd...

GoGs777:

--- Citat: Corector - 26 Kolovoz, 2015, 14:04:36 ---Pa forum služi za iskorištavanje drugih :dontknow:

--- Kraj citata ---
nitko nikoga ne tjera niti prisiljava da pomogne nekom drugom :)

forumaš sam na jednom tehničkom forumu gdje imam preko 10 000 postova. I nikad na to ne gledam kao da me netko iskorištava. Ono što mogu sam pomoći drugome pomoći, pomognem uvijek. Ono što ne znam, pitam. I ja budem neko iskustvo izvukao iz ovoga, možda ću i ja jednog dana nekome moći savjetovati koju bregastu da uzme, koju diznu, koje rolice i slično. Mislim da forum ne služi nekome da si brojimo nego da si jednostavno međusobno pomognemo, zar ne? :)

@škoda: pojasni malo zupčanike, koje, gdje?
stigao mi je danas baš i karburator, jel da odmah upiknem veću diznu u njega ili da ga probam tvornički naštelanog namontirati gore na ovaj svoj štel sada?

skoda90:
Zupcanici u masini,kad budes rastavio blok vidit ces,sa strane magneta su,plasticni....
Bregasta kao i svi sto imaju A9.Dizna je kod mene 88 sa izvadjenom lulicom iz airboxa.
Mislim da nema smisla voziti "tvornicki nastelanog" to bi bilo isto da u auto 1.6 ubacis masinu 2.0 a ostavis isti dotok goriva/zraka  :dontknow:
Ima i negdje na forumu dobro objasnjeno kako pravilno ustelat 4t karb

GoGs777:
kupio sam i lanac, 90kn, ali sam na kompletan set brtvi i lanac dobio i rabat 20%, nije ni čudo koliko sam već kupio djelova :laughing7:

na starom karbu imam 90 diznu, zato nisam ni kupovao. stavit ću tvornički karb gore da vidim kako radi, a onda budem stavio ovu veću diznu. moj je 90cc kit, vjerojatno će mu odgovarati i ta veća dizna.

negdje u ovoj kategoriji foruma ima za štelanje karba ili negdje u sticky-u nekom? Budem pronjuškao.

Kupio sam danas i kvalitetnije ulje za njega, više nema šta nisam promjenio. Osim getribe  :toothy10:
U nedjelju je štelung, sad ako ne bude išao kako se spada, onda k vragu.  :toothy9:

zvonkec92:
hh sve je stvar u karbu, ostalo te nema kaj zezat.. znaci karb i filter zraka..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju