Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (21/61) > >>

zvonkec92:
nezz, sve ti je do karburatora.. ti karbovi na kinezima jako vole zajebavati da je to strašno.. imam ja jedan karb koji uredno pali ide ne guši se ne trokira sve ljepo i glatko, zamjenim ga sa drugim karbom skuter ide još bolje :/ pa sad reci ko je tu lud i u čemu je stvar a oba karba čisti..

GoGs777:
znači ne preostaje mi ništa nego uzeti novi karburator. da bar imam nekoga ovdje s nekim drugim karbom da isprobamo kako bi se ponašao sa drugim. ali osjetim da jako vrti variomat, moram uzeti teže rolice ako hoću ići brže. ili da prvo isprobam sa drugim karbom pa onda?

zvonkec92:
ne, prvo vrati orginalne federe onda odi dalje.. centralni serijski i serijske federe kvacila i to je najbolje za batinu.. koji variomat imas? taj kit bi inace trebo ic ko mutav, frendu sam na devetku slago taj naraku kit, skuteric ide 85 po gpsu bez saginjanja..

GoGs777:
ok, vratit ću federe na original. jel su 6.5 grama role prelagane? jer na 7 grama je skuter išao do 70 pa i preko. evo danas sam nekak vjetar u leđa na ravnici nakon dobrih kilometar i pol navukao 70, ali jedva jedvice.

kompresija na kitu je dobra, kupio sam 8A akumulator da ga uopće mogu upalit normalno  :toothy10:

jedino što još nisam promjenio je karburator i bregasta. Inače, uzeo sam kao neki racing variomat, kinesko je, no to sam uzeo nabrzinu jer mi se razletio serijski variomat pošto mi se rolica unutra okrenula. Tako da nisam imao priliku nabaviti malossi ili nešto, motor mi je trebao.

malo čak i bolje ide sa tim novim variomatom, nekako fluidnije potegne. da uzmem teže rolice? mislim sad kad sam krenuo već, idem do kraja, nije mi još puno ostalo za promjenit  :toothy9:

GoGs777:
Pozdrav.

Kupujem sljedeće:
Bregastu A9, molio bih pomoć koju.
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=camshaft+baotian+bt49qt-12&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xa9+camshaft+baotian+bt49qt-12.TRS0&_nkw=a9+camshaft+baotian+bt49qt-12&_sacat=0
radilicu - imate link na ebayu?
karburator.

Također, koju getribu uzeti? Išao sam mjeriti, čini mi se da je 11 okreta zvono. Kakvih uopće ima? I tko je ima, kupio bi dužu ako netko ima.

Molim pomoć :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju