Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se

<< < (20/61) > >>

GoGs777:
sa 7 grama rolicama je potegnuo i do 70 na ravnici, stavim rolice 6.5 grama i tvrđe federe, jedva navuče 60. odakle tolika razlika?

zato sad i pitam, ako stavim teže rolice, pa i teže od recimo 8 ili 9 grama, hoće li mu se vratiti krajnja koju sam imao? Pitam iz prostog razloga jer sam već 5 vrsti rolica kupovao. računica je jednostavna. 5x60kuna je lijepih 300 kuna.  :sad3:

zvonkec92:
a kaj si si ti zamislio da imas dvotakni skuter pa da bus sa tvrdim federima dobio 20km krajnje.. vrati sve standardne federe i rolice i to je najbolje ta batinu.. nes si sfusario. moja bivsa devetka sa 72cc kitom je isla i preko 80 po satu

GoGs777:
skuter od prvog dana jede g#vn# i ne mogu naći problem. 45 je išao dok nisam ništa dirao, konji sa zapregama su me prestizali.

uspio sam nešto podići brzinu, ali ni blizu onoliko koliko ljudi govore. svi tjeraju rebela 80, pa i više, a moj jedva do 70 po GPS-u. izmjenio sam apsolutno sve osim karburatora i tog prijenosa.

Koje rolice si imao na toj devetki? koliko su bile teške?

zvonkec92:
! No longer available

72cc kit
A9 camshaft
Malossi multivar ( 5.0g rollers )
Naraku torque driver

i to je sva mudrolija oko mog skutera..

GoGs777:
ma moj ni blizu ovako. ode tvoj do 80 bez problema. baš budem snimio pa ćete vidjeti kako mi je trenutno, pokušat ću danas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju