Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian rebel bt49qt-12 + kit 90ccm, guši se
zvonkec92:
bregastu uzmi koja je jeftinija, radilica ti netreba, getriba ti isto netreba duza jer je i ova dovoljno dugacka da izvrti preko 80kmh po GPSu..
inace imas za te male baotiane radilicu sa duzim hodom, jebena je to stvar samo je i skupa, po 150$ su + shipping i + 25% PDVa znaci neisplativo. ostavi serijsku..
GoGs777:
radilica mi je počela šrotati, čini se da je ležaj stradao, bude mi sjebala sve. jel se može samo ležaj i semering zamjeniti?
jel ove bregaste na ebayu, to su sve A9? što uopće znači ta oznaka?
zvonkec92:
a kaj si ti mislio, reko sam ti da bu ti radilica sa tim kitom brzo prdnula.. kupi novu serijsku i amen.. da se mjenjat lager ali to nije poso, kaj ako je i klipnjaca u banani? zato uzmi novu nije skupa..
GoGs777:
ma radilica mi je brujala i prije kita, tako da sam na to svakako računao da ću morati zamjeniti.
a ove bregaste što sam link stavio, jesu one sve A9 i što to uopće znači? danas bi bregastu uzeo, samo ne znam koju. ne kužim jel ima serijska i neka bolja ili samo da uzmem bilo koju od ovih, naravno što jeftiniju?
evo radilice, 16 zubi. koliko serijska ima?
http://www.ebay.com/itm/Baotian-BTM-BT49QT-12C-50cc-Rebel-16-Teeth-Crankshaft-Crank-/301644853629?hash=item463b6f317d&vxp=mtr
zvonkec92:
jesi racuno kolka je postarina za radilicu i kolko ces PDVa platir jos? a u hr ti je nova 350kn.. bregastu bilo koju uzmi di pise A9, neznam sta to znaci samo znam da je odlicna i vrijedi svakog dolara, imo sam ju, imam ju i imat cu ju ubuduce jer daje najbolje perfirmanse od svih ostalih..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju