evo da i ja predstavim svoj skuter, dakle radi se o gilera nexus 500, 2004 godina kojeg sam kupio sa 27000 km, presao sam nekih 500-tinjak kilometara i za sad sam zadovoljan sa voznim osobinama, ima nekih sitnica koje treba malo poslozit i promijenit. prvo sta sam napravio kad sam ga dopeljo doma bila je promijena ulja i filtera, sad sam u fazi registracije a kad to rijesim onda cu se pozabavit sa promijenom remena,rolica, klizača, opruga, i naravno sta jos bude trebalo, gume su dosta dobrom stanju, kao i zadnje pločice i diskovi, ali me je gospon na tehnickom upozorio da bi trebao prednje pločice promijenit, naravno i to ce doc na red uskoro, najvjerojatnije ce i ako ne ovu sezonu onda sljedecu ic i variomat i mozda neki spuh, kolega ljubo_46 mi je dao da probam njegov skut i jako jako lijepo ide i ima puno manje vibracije nego moj i finije i ljepse radi sto mi se jako sviđa
evo i koja slikica
jedna sa voznje na kalnik s kolegom ljubo_46
evo danas sam napokon rijesio registraciju, sve zajedno me ispalo nekakvih 1000 kn sa novom prometnom i tablicom, znaci da ce nagodinu bit jos jeftinije
e sad polako skupit pare za remen, promijenit i lagano nabirat kilometre