ja sam imao negativno iskustvo s hrdanjem kontakta saltera za paljenje
stalno mi se odsrafljivao desni retrovizor cak i kap loctitea ga nije fiksirala kako bi trebalo
kocnice su lose al to sam zamjenio dobrim plocicama i paknama i to se rjesilo
imao sam blokiranu bobinu pa dok nisam skuzio zasto nejde i nejde su svakih 700km
rikavale svjecice, orginal bobina s metalnom lulicom 68 obicna zamjenska bobina vidi 90 na satu
a i ta lulica je smece zesce svaki put dok bi prosao po mlaki i zapljusnulo bi lulicu bajk bi se na
sekundu dvije gasio dok voda nije isparila
na fergazeru onaj teikei mi se stalno odsrafljivao sraf zraka pa sam svaka 2 tjedna dostelavao dok mi
nije dopizdilo i kapnuo bi malo ljepila na sraf
uglavnom ja sam dobio jackpot, cak je pod garantnim rokom pukao blok na sredini i imao ris od 10cm
i uho koje drzi centralnu nogaru se jedno otkinulo pa sam dobio kompletnu novu masinu
kinez me je definitivno naucio da kaj got drugi voze od kineza da je moj bio od pocetka tvornicki sfušani
ah da i na odusak getribe mi je kontinuirano teklo i guma mi je bila stalno mokra od ulja
ah ta predivna sjecanja na trenutak dok sam iso iz varazdina u zagreb i pred veterinarskim fakultetom se ugasio
jer se od vibracija odsrafila casica fergazera pa je pisao benzin po cesti pa sam umjesto izgubljenih 3 srafa zategnuo vezicama
i isao dalje do wonderkida u samobor na pivu i ona benzinska napoli u samoboru hhh