Skuter je kupljen prije 10 mjeseci i pod garancijom- 2800 km na satu. Već nekoliko mjeseci imam problem s kontakt žaruljicom, tzv žaruljica od ulja, koja bi trebala gorjeti par sekundi nakon kontakta i ugasiti se. Naime ona se u 90 % slučajeva ne pali, a onda se bez ikakvog razloga ponekad uzpali, obično nakon miroanja toom noći...
Rezervoar ulja nadopunjavam - žmirkanje sam vidio samo jednom dok je sve radilo kad sam pustio da nivo ulja padne...
Jutros, normalno upalio ( akumulator pun, osigurači ispravni ) otišao u grad parkirao, popiuo kavu...i kad sam se htio vratit - dam kontakt, pritisnem elektropokretač i ...ništa....
ne radi ni lampica , ni svjetla, ni pokazivač goriva, ...uspijem ga upalit na kurblu, i vozi normalno...kilometar sat radi....
POMOć, šta može bit..
?
Servisera za struju nemam u svom mjestu, ovaj ovlašteni dira samo mehaniku, zvao KRK moto..kažu zovi ili odvezi skuter 65 km dalje u veči grad...
Moj prijatelj autoelektričar misli da je neki kontakt ispod upravljačke ploče, ali ne može ništa zbog garancije....