Imam runnera sp50 ( 2013.godiste), prosle sezone malo radio na nekim sitnicama da malo bolje ide.
Trenutno na skuteru, veca dizna nisam siguran koliko ali oko 60, valjci su oko 4 grama, i gianelli silencers auspuh.( nisam siguran oko dimenzija i težine jer sam valjcice i diznu dobio uz auspuh pa se ne sjecam). Povadjene su sve blokade. Skuter extra ubrzava ali sam malo razocaran s tim da preko 85 tesko ide a nakon jedne sezone sa krajnom brzinom oko 85 postane dosadno.
Sad zanima me da li bi neka druga kombinacija pomogla da se poveca krajnja brzina ali da start ostane bar priblizan ovome kako je trenutno. Citao sam da je ovaj auspuh koji imam medju nekim slabijim i da bi leovince dao vise snage. Sad da li postoje neke jeftine kombinacije ( mislim jeftine u vidu da ne ubacujem kit citav ), tipa promjene opruga,federa. Pored toga malo mi je i dosadio ovaj zvuk pa me zanima je li moguce iskombinovati sa nekom gljivom da se to malo popravi i da li gljiva na ovako nekom prosjecnom skuteru ima ikakvog smisla. Pored toga, jel ima neko iskustva sa stage6 auspuhom, kakav je on ?
Znaci, koji auspuh staviti, koje valjcice i sta bi se jos moglo od "sitnih" stvari promjeniti da se poveca kranja brzina ali da zadrzim bar priblizno ubrzanje.