Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR replica-vrste klipova
Crazy Kuree:
--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 14:21:19 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 19 Rujan, 2008, 14:17:12 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 14:09:52 ---
--- Citat: neer - 19 Rujan, 2008, 14:06:43 ---kovani se dobiju kovanjem iliti glodanjem a ovi obicni koje mi inace kupujem rade se ljevanjem i sad je fora u tome sto kovani se stavljaju u turbo motore..nevjerujem da ih ima za 2t masine
--- Kraj citata ---
Kovanih klipova imas za sve 2T motore isto kao i za 4T a za sve skutere vjerojatno isto.
--- Kraj citata ---
stranica/cijena :icon_biggrin: a ne vjerujem da ima u dimenziji 47 i još da je s alu karikama i taj klip je vjerovatno puo teži pa će bit pad performanci?
--- Kraj citata ---
Neznam dal je tezi jer ga nisam nikad vagao al sigurno se ne gubina performanasama jer se kovani klipovi stavljaju na trkace motore.Najpoznatiji kovani klipovi su ti Wiseco i Prox.Cijena ti je negdje oko 100eura.
--- Kraj citata ---
nije problem dat 100 eur ako je to sve kako si reko al sumljam da ima 47,alu karike i za 2t i 10mm bolcna
2TDottore:
odi na njihove sluzbene stranice i pogledaj.Ja sam skoro 100% siguran da ima i original i sve specijale.
2TDottore:
ja sam jednom prilikom imao u ruci katalog od wiseca i znam da sam vidio da ima klipova za hrpu skutera.Zaboravio sam samo ko je generalni zastupnik za HR.Trebalo bi ih nazvat i vidjet dal se moze narucit i kolko para i kad dolazi.
spyke#1:
[/quote]
Neznam dal je tezi jer ga nisam nikad vagao al sigurno se ne gubina performanasama jer se kovani klipovi stavljaju na trkace motore.
[/quote]
Je, kovani klipovi su teži. Teoretski bi mogo izgubit na performansama, jer veca masa povlaci vece inercijalne sile... . Na jacim motorima se to ne osjeti tolko al na masini od skutera bi se moglo. Kovani se klipovi ugrađuju na turbo, diesel i trkače motore jer su tamo opterečenja daleko veca nego na ''obicnim'' motorima. ugl. nema potrebe za kovanim klipom osim ako to bas zelis.
Sto se tice onih dimenzija klipova kupi onakav kakav si i imao. Malo lufta mora bit zbog toplinskog širenja materijala. Kad bi klip bio, kak ti kazes ko zavaren, zacvikao bi kad bi se motor zagrijao.
Crazy Kuree:
--- Citat: spyke#1 - 19 Rujan, 2008, 17:22:02 ---
--- Kraj citata ---
Neznam dal je tezi jer ga nisam nikad vagao al sigurno se ne gubina performanasama jer se kovani klipovi stavljaju na trkace motore.
[/quote]
Je, kovani klipovi su teži. Teoretski bi mogo izgubit na performansama, jer veca masa povlaci vece inercijalne sile... . Na jacim motorima se to ne osjeti tolko al na masini od skutera bi se moglo. Kovani se klipovi ugrađuju na turbo, diesel i trkače motore jer su tamo opterečenja daleko veca nego na ''obicnim'' motorima. ugl. nema potrebe za kovanim klipom osim ako to bas zelis.
Sto se tice onih dimenzija klipova kupi onakav kakav si i imao. Malo lufta mora bit zbog toplinskog širenja materijala. Kad bi klip bio, kak ti kazes ko zavaren, zacvikao bi kad bi se motor zagrijao.
[/quote]
takav sam odg tražio, a znači smije se posve malo mrdat dok su karike na njemu? onda ću kupit B klip
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju