Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR replica-vrste klipova

(1/7) > >>

Crazy Kuree:
ajd da netko napiše, znam da klipovi takvi imaju oznake neznam po redu ni koje su, mene zanima zadnja specijala jel to D ili koja već (nije specijala ko za gus tako da netko ne piše gluposti), ja sam imo za gus 47 B klip (isto takva vrsta specijale)

3alfa3:
Kod MHR Replike se to tako ne gleda.
Malossi kod sastavljanja paketa kiteva mjeri cilindre i ovisno o promjeru cilindra stavlja A,b,c ili d klipove koji jesu malo drugacije sirine, ali to je jako mala razlika. Nisam siguran da mozes kupiti samo klip druge tolerancije za taj kit.
A za specijale si i sam napisao - nema brusenja nikasila na alu cilindru.

2TDottore:
aluminijski cilindar kad ti zblokira uzmes i hitis ga u smece ili ga das pobrusit i ponovo nikasilirat al se to ne isplati.

Crazy Kuree:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Rujan, 2008, 16:22:34 ---Kod MHR Replike se to tako ne gleda.
Malossi kod sastavljanja paketa kiteva mjeri cilindre i ovisno o promjeru cilindra stavlja A,b,c ili d klipove koji jesu malo drugacije sirine, ali to je jako mala razlika. Nisam siguran da mozes kupiti samo klip druge tolerancije za taj kit.
A za specijale si i sam napisao - nema brusenja nikasila na alu cilindru.

--- Kraj citata ---
za ovu bi mi D klip dobro došo jer zadnji klip što sam bio kupio imo je malo lufta al skoro neprimjetno mislim da je bio B al neznam moram vidit, more se stavit i 47A opet će radit jer cilindar ko novi tj bilo je malo tragova klipa na jednom mjestu a to sam zašmirglo lagano i sad izgleda ko novi a taj cilindar je već 2 pregrijavanja pretrpio, kad sam naručio klip za Gus on mi pogreškom poslo 47 navodeći da more samo takav nabavit (tu "specijalu") u tim sitinim dimenzijama, B klip mi je dao kako je i reko

2TDottore:
aluminij kad ti strada tesko ga je opet osposobit da radi dobro a da ne gubis kompresiju zbog riseva i slicno.Zbog toga je gus zahvalniji ali je zato aluminij ubojica i treba ga dobro cuvat ak se oces dugo s njim vozit. :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju