Tehnički kutak > Tuning skutera

MHR replica-vrste klipova

<< < (5/7) > >>

neer:
kovani se dobiju kovanjem iliti glodanjem a ovi obicni koje mi inace kupujem rade se ljevanjem i sad je fora u tome sto kovani se stavljaju u turbo motore..nevjerujem da ih ima za 2t masine

2TDottore:
kovani klip ti je klip koji ti je po kvaliteti duplo bolji nego ovi malossijevi serijski lijevani klipovi.Kovani klipovi ti se stavljaju kod vecih opterecenja jer su duplo cvrsci od lijevanih klipova zbog nacina izrade i trpe puno vece temperature i opterecenja.

2TDottore:

--- Citat: neer - 19 Rujan, 2008, 14:06:43 ---kovani se dobiju kovanjem iliti glodanjem a ovi obicni koje mi inace kupujem rade se ljevanjem i sad je fora u tome sto kovani se stavljaju u turbo motore..nevjerujem da ih ima za 2t masine

--- Kraj citata ---

Kovanih klipova imas za sve 2T motore isto kao i za 4T a za sve skutere vjerojatno isto.

Crazy Kuree:

--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 14:09:52 ---
--- Citat: neer - 19 Rujan, 2008, 14:06:43 ---kovani se dobiju kovanjem iliti glodanjem a ovi obicni koje mi inace kupujem rade se ljevanjem i sad je fora u tome sto kovani se stavljaju u turbo motore..nevjerujem da ih ima za 2t masine

--- Kraj citata ---

Kovanih klipova imas za sve 2T motore isto kao i za 4T a za sve skutere vjerojatno isto.

--- Kraj citata ---
stranica/cijena  :icon_biggrin: a ne vjerujem da ima u dimenziji 47 i još da je s alu karikama i taj klip je vjerovatno puo teži pa će bit pad performanci?

2TDottore:

--- Citat: Crazy Kuree - 19 Rujan, 2008, 14:17:12 ---
--- Citat: 2TDottore - 19 Rujan, 2008, 14:09:52 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---
stranica/cijena  :icon_biggrin: a ne vjerujem da ima u dimenziji 47 i još da je s alu karikama i taj klip je vjerovatno puo teži pa će bit pad performanci?

--- Kraj citata ---

Neznam dal je tezi jer ga nisam nikad vagao al sigurno se ne gubina performanasama jer se kovani klipovi stavljaju na trkace motore.Najpoznatiji kovani klipovi su ti Wiseco i Prox.Cijena ti je negdje oko 100eura.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju