Na SP-U je samo Malossi multivar s Malossi rolnama 13g i Malossi kelvar. Mislim da je bijeli centralni i tvornicke opruge il su i one bijele.
Problem je sljedeci: Kad krenem motor dize okretaje krece ko lud, kako i treba. Cim ga zaletim povise 50/kmh i pustim gas te ga idem opet dat, okretaji kao da su vec pali na 1500/rpm i tesko ih dize, sporije razvlaci. Dok ih dize na gasu kao da je zagusen. Kad krenem iz starta i drzim gas do kranje brzine stoi u istim okretajima i ide kako bi trebao. Kad su stavljene nove kuglice i klizaci prije jedno 1000km, motor se lijepo ponasao i nije mu se to desavalo da bi nakon jedno 500km poceli padat okretaji. Nemogu dokucit sta je. Probao sam stavit drugo kvacilo s tvornickim oprugama, onda je jos gore. Na motoru je sve po PS-U, sastvaljen je samo tako. Jos jedna stvar od prije 50 km pocelo se nesto cut u predjelu prijenosa, pregledao sam variomat, nije on, ali mi je sumljiv kumplug jer neznam jel ide kakva sajba ili piksna izmedu dekla getribe i polutke, jer je polutka malo sastrugala deklo pa mi moglo to bit to. Misljenje ?