Tehnički kutak > Tuning skutera

Neos-Zaribao

<< < (7/11) > >>

PitBull Aerox:
de ti bi i k**ra* sj#bo, kupi sebi romobil i iz maaaatića do orašja se guraj...!  :laughing6:

e a lako je moguce da je zbog tolerancije, jer u AC kiteva mora biti veca tolerancija nego u LC. a to bi majstor ako valja trebao znat...! a i da si bio pametan i ostavio MHR repliku auspuh mogao si se ti navozit na tim klipovima...!

Crazy Kuree:

--- Citat: PitBull Aerox - 18 Rujan, 2008, 22:05:14 ---de ti bi i k**ra* sj#bo, kupi sebi romobil i iz maaaatića do orašja se guraj...!  :laughing6:

e a lako je moguce da je zbog tolerancije, jer u AC kiteva mora biti veca tolerancija nego u LC. a to bi majstor ako valja trebao znat...! a i da si bio pametan i ostavio MHR repliku auspuh mogao si se ti navozit na tim klipovima...!

--- Kraj citata ---
hehe zvuk shota je predobar bio i performace predobre da bi bilo istina  :frajer: sad šta je tu je treba nać nekog da mjenjam za neki slabiji auspuh uz nečiju nadoplatu hehe treba pare još za klip da to sastavim da ide

gumy:
ja bi na tvom mjestu ljepo sačuvao pare, ionako će sada zima, pa fino staviti due+ ili tako nešto, nabaviti crijeva hladnjak i vodenu i onda si bez brige

dino gp1:

--- Citat: gumy - 18 Rujan, 2008, 22:36:20 ---ja bi na tvom mjestu ljepo sačuvao pare, ionako će sada zima, pa fino staviti due+ ili tako nešto, nabaviti crijeva hladnjak i vodenu i onda si bez brige

--- Kraj citata ---

Ja bi isto stavio due+(modular) i više nebi forsiro sa replicom!

Crazy Kuree:
ma neda mi se, fali mi još 300 kn za novi klip hehe i u pogonu more bit al hoću se auspuha riješit za neki slabiji... a za zimu planiram farbanje i prednju lastiku da redim da bude od aeroxa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju