Tehnički kutak > Tuning skutera
MBK - KIT i SPUH
R@kija:
--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2008, 22:12:21 ---
--- Citat: dino gp1 - 22 Rujan, 2008, 21:17:44 ---A danas sve poskupljuje...
Ti odluči koji ćeš uzet jer su po performansama mislim isti, ja se nisam mogao odlučiti koji kit kupit, išao sam po malossi sport i u dučanu se predomislio te uplatio mhr replicu!
--- Kraj citata ---
kak si krenuo na kraju si trebao uzet mhr team2. :laughing11:
--- Kraj citata ---
i jos mhr team2 -tuned...hehe :laughing1:
dino gp1:
--- Citat: rakitje00 - 22 Rujan, 2008, 22:17:44 ---
--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2008, 22:12:21 ---
--- Citat: dino gp1 - 22 Rujan, 2008, 21:17:44 ---A danas sve poskupljuje...
Ti odluči koji ćeš uzet jer su po performansama mislim isti, ja se nisam mogao odlučiti koji kit kupit, išao sam po malossi sport i u dučanu se predomislio te uplatio mhr replicu!
--- Kraj citata ---
kak si krenuo na kraju si trebao uzet mhr team2. :laughing11:
--- Kraj citata ---
i jos mhr team2 -tuned...hehe :laughing1:
--- Kraj citata ---
Da dobijem na lotu zašto ne? :laughing7:
RimSo:
Heh..kako vidim stanje i u Zagrebu je očajno..Spuhare nema ni na jednom prodajnom mjestu a i za KIT je slična situacija..još je samo Bencony ostao da se provjeri i ako ne bude do petka na lagerima ništa od tunninga..fuck..
Crazy Kuree:
po meni je trophy bolji nisam nikad imo al uspoređivo sam cilindre, a kažu da je s trophyem jači u špici a sa malosijem u startu al to je razlika na jednom te istom setupu i motoru jer skoro nitko ne uspje podesit da bude idealno tak da dva ista motora sa dva ista setupa samo drugi ljudi da šteluju jedan će bit brži hehe ja da uzimam base uzeo bi trophy
RimSo:
--- Citat: Crazy Kuree - 22 Rujan, 2008, 22:23:54 ---po meni je trophy bolji nisam nikad imo al uspoređivo sam cilindre, a kažu da je s trophyem jači u špici a sa malosijem u startu al to je razlika na jednom te istom setupu i motoru jer skoro nitko ne uspje podesit da bude idealno tak da dva ista motora sa dva ista setupa samo drugi ljudi da šteluju jedan će bit brži hehe ja da uzimam base uzeo bi trophy
--- Kraj citata ---
Ma da je meni uzeti bilo koji od ta dva do petka..ipak stanje je jadno..nema ih u ZG-u..a neću ni sam KIT kad nema auspuha..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju