Tehnički kutak > Tuning skutera
MBK - KIT i SPUH
RimSo:
E ovako..posjedujem MBK Booster Next Generation 1993 godine..trenutno je serijala full onako osim razbijanja :glasses9:
E sad me konkretno interesuje od ovih što su malo bolje upoznati..kontam ovih dana da naručim KIT nekih 70ccm i ZX..naravno uz to karburator ali me interesuje koje bih preporuke i veličine najbolje bilo da kupim..ne previše skupo..
I pored toga da li bih morao još šta mijenjati tako da se mogu sračunati..
Molim ove malo iskusnije što su to radili da mi opišu da ne lutam previše po forumu a inače imam par dana jer mi je frend u ZGB-u pa tako da treba doći kući i donijeti ono što kažem..
Slušam vas..
RimSo:
Alo..pa da li ovde ima iko da može nešto prozborit na ovu temu ???? :notworthy: :notworthy: :notworthy:
ichko:
Malossi sport 70,leovince zx,malossi multivar, 17.5 karburator,i onda stelovanje sa rolicama,federima,oprugicama kvacila diznama...mos jos i radilicu mijenjat ako imas para...
R@kija:
ja bi uzo od metrakita ovaj setup,kit,spuh,kuplung,vario,ventilator,rolice i sve,kupis si jos radilicu ak ima puno km, remen,karb 17.5 i imas komplet novi motor,ovaj kit je 385e
stark1:
--- Citat: rakitje00 - 19 Rujan, 2008, 14:45:20 ---ja bi uzo od metrakita ovaj setup,kit,spuh,kuplung,vario,ventilator,rolice i sve,kupis si jos radilicu ak ima puno km, remen,karb 17.5 i imas komplet novi motor,ovaj kit je 385e
--- Kraj citata ---
a gdje ce to on u zagrebu uzeti...uzmi trophy..karb ti je dovoljan 17.5..zx-a
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju