Tehnički kutak > Tuning skutera

MBK - KIT i SPUH

<< < (7/10) > >>

R@kija:
a tu su negdi malossi sport i tp trophy,mal je skuplji malossi,al je bolji,multivar ti ima 6 rolica,i on ti je kojih 500kn...

RimSo:

--- Citat: rakitje00 - 22 Rujan, 2008, 08:47:40 ---a tu su negdi malossi sport i tp trophy,mal je skuplji malossi,al je bolji,multivar ti ima 6 rolica,i on ti je kojih 500kn...

--- Kraj citata ---

Aha..znači to je to..

Inače dobio sam ponudu da uzmem malossi sport i kao da je bolji..znači on će uglavnom na scoot..

dhorvat:

--- Citat: RimSo - 22 Rujan, 2008, 08:53:45 ---
--- Citat: rakitje00 - 22 Rujan, 2008, 08:47:40 ---a tu su negdi malossi sport i tp trophy,mal je skuplji malossi,al je bolji,multivar ti ima 6 rolica,i on ti je kojih 500kn...

--- Kraj citata ---

Aha..znači to je to..

Inače dobio sam ponudu da uzmem malossi sport i kao da je bolji..znači on će uglavnom na scoot..

--- Kraj citata ---

Gle, i Trophy i Sport su odlični base kitevi. Ja sam osobno prezadovoljan sa trophyjem i zato ga preporučam ali nikad nisam probal Malossija. A kažu da su po performansama tu negdje... S tim da je trophy nešto jeftiniji.

Ne kužim kak 500 kn za multivar? Kaj je poskupel u zadnje 3 godine? Ja sam ga prije 3 godine platil 420 kn u piaggio centru zg... Nemrem vjerovat da je sad 500!

dino gp1:
A danas sve poskupljuje...
Ti odluči koji ćeš uzet jer su po performansama mislim isti, ja se nisam mogao odlučiti koji kit kupit, išao sam po malossi sport i u dučanu se predomislio te uplatio mhr replicu!

dino gp1:

--- Citat: 2TDottore - 22 Rujan, 2008, 22:12:21 ---
--- Citat: dino gp1 - 22 Rujan, 2008, 21:17:44 ---A danas sve poskupljuje...
Ti odluči koji ćeš uzet jer su po performansama mislim isti, ja se nisam mogao odlučiti koji kit kupit, išao sam po malossi sport i u dučanu se predomislio te uplatio mhr replicu!

--- Kraj citata ---

kak si krenuo na kraju si trebao uzet mhr team2. :laughing11:

--- Kraj citata ---

A svašta mi je padalo na pamet :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju