Tehnički kutak > Tuning skutera
MBK - KIT i SPUH
RimSo:
--- Citat: Dirk23 - 20 Rujan, 2008, 23:55:38 ---a uz multivar, moras i polutku, ako zelis da to sve radi kako treba, pa onda i remen drugi, a ni kvacilo nebi bilo lose,
pa ti na kraju izađe malo previse, ma kit, spuh, red sponge, karb i rolice, i to je to, bit ces zadovoljan! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hm..ne kontam sad koju polutku ?
A remen sam prije 10 dana nov stavio na ovaj setup i nije još ni proban jer je mašina na stolu..znači sva rasklopljena i čekam sad da ovo izaberem i da počnem da sklapam...
Naravno da uz kit i spuh moram uzeti set rolnica i set opruga za kvačilo da bih to sve naštelovao..
dhorvat:
--- Citat: RimSo - 19 Rujan, 2008, 18:35:02 ---
--- Citat: dhorvat2 - 19 Rujan, 2008, 18:20:48 ---Evo moj setup ti je jako dobar. Trophy-dellorto17,5-leovinceZX. Motor ide ljepo! I karike dosta dugo drže ak ga čuvaš na hladno. Evo meni nešto malo preko 18 tisuća km i još drže!
--- Kraj citata ---
A multivar ?
I da li si mijenjao radilicu prije toga ?
--- Kraj citata ---
Radilica je bila prvo topova sa plavim polutkama i ona se spigala nakon godinu dana a sad je Malossi MHR radilica unutra.
Multivar budeš teško naštimal. Ja sam ga jednom na jedvite jade naštelal i bil je skoro bez rupa, frend na aeroxu ga nije još naštelal od 0-40km/h, a drugi frend na malagutiju ima rupu između 25 i 40 koju nemre "zravnat". To je zbog serijskih polutki...
Navodno da postoji jedan HEBO variomat koji je napravljen baš za te serijske polutke al neznam di ga ima za kupit.
2TDottore ima Multivar na Stalkeru i linearne polutke. Da vidiš kak to drži okretaje. Još je i produžen prijenos. Drži od 10-100km/h iste okretaje. Za popizdit :jerk: :icon_tongue: :icon_thumright:
dino gp1:
--- Citat: RimSo - 20 Rujan, 2008, 20:02:53 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 20 Rujan, 2008, 19:58:29 ---uzmi trophy...neces se pokajati
a multivar ti daje linearnije ubrzanje...nema rupa..itd...na tebi je hoces ga uzeti ili ne..ali svakako preporucujem
--- Kraj citata ---
aha..znaš li koliko košta taj trophy u Zagrebu..a multivar znači služi za to ubrzanje..mene jedino što fura u svemu tome je da imam heben start..
eto još prijedloga nije na odmet jer imam još par dana do kupovine..
--- Kraj citata ---
Trophy oko 1100kn mislim a multivar 500kn!
aprilija top:
ko prvo nemrete usporedivat minarelli i piaggo imaju posve druge kuteve podizanja polutki i za minarelli je sve potpuno drukcije nego piaggo nema rupa u ubrzanju s multivarom stavio sam ga neki tj na areu od doritosa i radi ok a serijske polutke
cvele60:
--- Citat: aprilija top - 21 Rujan, 2008, 13:56:30 ---ko prvo nemrete usporedivat minarelli i piaggo imaju posve druge kuteve podizanja polutki i za minarelli je sve potpuno drukcije nego piaggo nema rupa u ubrzanju s multivarom stavio sam ga neki tj na areu od doritosa i radi ok a serijske polutke
--- Kraj citata ---
samo da potvrdim ovo gore napisano :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju