Tehnički kutak > Tuning skutera

MBK - KIT i SPUH

<< < (4/10) > >>

RimSo:
Ne..radilica nema apsolutno lufta ali pregledat će je i nadležni majstor pa tako da javim..

Pa onda de mi recite ovdje koji bih KIT izabrao ( naravno da nije skup ) i da ima u ZG-u..?

I još da se nadovežem..

Da li je taj multivar potreban ? Nemože jel ovaj moj variomat ostati ?

stark1:
uzmi trophy...neces se pokajati

a multivar ti daje linearnije ubrzanje...nema rupa..itd...na tebi je hoces ga uzeti ili ne..ali svakako preporucujem

RimSo:

--- Citat: gigo_sf2 - 20 Rujan, 2008, 19:58:29 ---uzmi trophy...neces se pokajati

a multivar ti daje linearnije ubrzanje...nema rupa..itd...na tebi je hoces ga uzeti ili ne..ali svakako preporucujem

--- Kraj citata ---

aha..znaš li koliko košta taj trophy u Zagrebu..a multivar znači služi za to ubrzanje..mene jedino što fura u svemu tome je da imam heben start..

eto još prijedloga nije na odmet jer imam još par dana do kupovine..

Dirk23:
a uz multivar, moras i polutku, ako zelis da to sve radi kako treba, pa onda i remen drugi, a ni kvacilo nebi bilo lose,
pa ti na kraju izađe malo previse, ma kit, spuh, red sponge, karb i rolice, i to je to, bit ces zadovoljan!  :icon_thumright:

stark1:

--- Citat: Dirk23 - 20 Rujan, 2008, 23:55:38 ---a uz multivar, moras i polutku, ako zelis da to sve radi kako treba, pa onda i remen drugi, a ni kvacilo nebi bilo lose,
pa ti na kraju izađe malo previse, ma kit, spuh, red sponge, karb i rolice, i to je to, bit ces zadovoljan!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kakvu polutku kakav drugi remen...xxx ljudi je stavljalo kit,multivar..spuh bez da su to mjenjali

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju