Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja bi uzo od metrakita ovaj setup,kit,spuh,kuplung,vario,ventilator,rolice i sve,kupis si jos radilicu ak ima puno km, remen,karb 17.5 i imas komplet novi motor,ovaj kit je 385e
Evo moj setup ti je jako dobar. Trophy-dellorto17,5-leovinceZX. Motor ide ljepo! I karike dosta dugo drže ak ga čuvaš na hladno. Evo meni nešto malo preko 18 tisuća km i još drže!
netreba ti nova radilica.samo eventualno novi C3 lageri.
ti radilicu zamjeni..posto ti je motor malo ostario.pa da poslje nebi bilo problema
Citat: gigo_sf2 - 19 Rujan, 2008, 18:55:59ti radilicu zamjeni..posto ti je motor malo ostario.pa da poslje nebi bilo problemabolje sprijecit nego lijecit,slazem se s njim da promijenis radilicu
Citat: seba - 19 Rujan, 2008, 23:45:03Citat: gigo_sf2 - 19 Rujan, 2008, 18:55:59ti radilicu zamjeni..posto ti je motor malo ostario.pa da poslje nebi bilo problemabolje sprijecit nego lijecit,slazem se s njim da promijenis radilicuDa da..evo upravo gledam i da vidim cijenu..možda bih to sve dobro došlo ali trenutno bih mogao da raspolažem novcem za ovo KIT i sitnice..Jel radilica može izdržati običnu vožju na tom KIT-u..?
uzmi trophy...neces se pokajatia multivar ti daje linearnije ubrzanje...nema rupa..itd...na tebi je hoces ga uzeti ili ne..ali svakako preporucujem
a uz multivar, moras i polutku, ako zelis da to sve radi kako treba, pa onda i remen drugi, a ni kvacilo nebi bilo lose,pa ti na kraju izađe malo previse, ma kit, spuh, red sponge, karb i rolice, i to je to, bit ces zadovoljan!