Općenito > Propisi

Zaustavila me policija

<< < (2/22) > >>

Ivan46:
iz vlastitog,kad sam imo 16god.

vozio sam od prijateljelja skuter,bez vozacke,pa sam se zalio i dobio sam ukor grada.

ako nisi bio kaznjavan,onda se mos zaliti pa ti oproste prvi put,dobijes ukor grada.

ali kod tebe je druga situacija,ti si vise prekrsaja prekrsio.

tako da neznam,napisi zalbu i odnesi im u mup,da se kajes,da nemas para da platis kaznu,neznam nesto naseri,moli za oprost...

kak ces ga registrirati,a uzeo ti je kupoprodajni ugovor,nista od toga,doci ce ti kuci poziv na sud.....

zato ti kazem napisi zalbu i odnesi im,sto prije to bolje,drugo nemos nista uciniti.

2t power:
isti slučaj ko kod kompića jedina razlika ima vozačku b kategoriju ali nije imao kod sebe,ne regan skuter nema osiguranja i ostalo te dobio 8000 kn kazne,naravno uložio žalbu sad čeka jer nema što izgubit..

CekuL:
Uzeo mi je kopiju kupoprodajnog,original je kod mene.
Imam dosje od prije par god jer sam zavrsio na hitnoj zbog alkohola i sada cekam sud zbog tucnjave sad neznam dali spada to sve u istu kategoriju.
Vidjet cu kad dode doma pa cu onda napisati zalbu.
Da,samo kaj sam ja jos maloljetan pa mozda nece bit tolko strogi.

Grale:
Tebi treba dobar degenek, a starce lupit po džepu  :icon_thumright:

Pulss:
Frenda mi je zaustavilo, nije ima nista ko ni ti, samo on je ima dovoljno mozga pa nije sia pijan na motor, tebi ga ocito fali.
Ugl, nakon 2 mj mu je doslo 12tkn, zalia se nikad kaznjavan bla bla.. smanjilo mu na 6tkn u 3 rate..

Da se mene pita tebi nebi nista oprostia, nego bi ti zabrania polagat u iducih 5god.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju