Pozz ljudi! Molim vas pomozite!!! Masina je slozena nanovo i slozena je kako treba (nijr fusano)! Znaci: novi lezaji, semerinzi, set vodene, klip s karikama (original pia), prirubnica, sve selne, dihtunzi, svjecica, ciscen karb vise puta.....ma sveee... problem je sto motor konstatno vuce zrak negdje a sve zadihtano i pregledano... probana je druga igla A8, pa vracena A22, sa diznom 60,62,64,65.... nema napretka...motor ima serijski spuh...serijski filter zraka koji je ociscen...motor ima koliko toliko dobru smjesu samo ako se zavrne saraf smjese do kraja..i isto je sa svim diznama(60,62,64,65)... na leru kad se naglo doda ful gas motor se zaguti... i gasi ako se drzi taj ful gas... ako se prvo doda pola gasa pa naglo ful onda prima... svjecica na ful gasu je blijedunjava... motor je i prije generalke imao tih problema... samo sto je imao lufta na radilici kod varia pa reko budemo sve u jednom pa smo mirni... ali eto smece talijansko mi neda da funkcioniram... stvarno sam blizu da ga ako nista drugo prodam...
jos me niti jedan motor nije toliko iz###ao... pomooooziteeee!