Sigurno sam bio ja, stalno negdje điram
, drago mi je da vam se sviđa mlinac i tema.
Vjerovatno sam testirao novi setup u prijenosu, kad smo već kod toga imam hebeni problem.
Najprije da odgovorim na pitanje oko remena. Podložio sam šajbom 2 mm i remen je u mirovanju imao malo bočnog lufta. Napravio sam šajbu 1,5 i malo ga je našpanalo ali još uvijek sjedi na bolcni računam kad se malo potroši bit će idealno. Markerom sam označio vanjski rub multivara i vidim da je pobrisano znači remen izlazi dosta, zavrtio sam ga 100 po gps-u.
Start ne mogu nikako uštimati. Najprije sam probao sa ljubičastim malossi centralnim i žutim polini na kuplungu-6000 rpm. Bijelom bojom sam ofarbao dio zvona da vidim kad spoji kuplung kroz otvor u deklu. Vidim vario otvara do pola prije nego zavrti kuplung. Ok sve jasno, idem sa mekšim federima, stavim zelene 5000 rpm, start još gori. Kuplung hvata ranije ali vario opet prije otvara.
Idem sa plavim malossi centralnim i težim rolama 6 gr. Međuubrzanja izvrsna uz manje okretaje motora ali start mrtav. I dalje vario šalta prije kuplunga.
Trenutno vozim sa 5,5 gr, onako li-la malo je dobio na startu.
Nemam više ideje mekši federi ne dolaze u obzir jer neće imat snage za start.
Tek preko 20-30 ovisno o kombinaciji razvrti na prave okretaje, do onda su okretaji barem 2000 niži.
Još je imao najbolji start sa prekratim remenom i rolama 4 gr.
Imam osjećaj da ima bolji šut kad na 80 pustim pa odvrnem gas nego na 20.