Tehnički kutak > Tuning skutera
Kit - Razrada
dino_sk:
--- Citat: Crazy Kuree - 17 Rujan, 2008, 22:42:01 ---Imam druga on prije vozio benelli sprint (sportski 50) on je tjedno klip mjenjo al nema razrade on samo stavi klip prvi 10 metara ide fino i odma u crveno, kaže kad će ić dobro ak neće dok je novo haha
--- Kraj citata ---
koji car :toothy12: :headbang:
gumy:
--- Citat: animatrix - 18 Rujan, 2008, 13:21:04 ---meni sve to premalo kilometara da se motor razradi... je da se oni vise vrte od auta, manje cilindara, sve to, al 300km razradjivanja mi je premalo... meni u knjizici pise da se prvih 3000km ne vozi iznad 45.. je da je glupo i ne postujem to, ali ako se neko vrijeme vozi normalno, kasnije ga se moze ubijati..
--- Kraj citata ---
gluposti, svaki kit do sada sam razrađivao onako kako sam napisao gore i nikad nije bilo problema
2TDottore:
--- Citat: gumy - 18 Rujan, 2008, 14:49:03 ---
--- Citat: animatrix - 18 Rujan, 2008, 13:21:04 ---meni sve to premalo kilometara da se motor razradi... je da se oni vise vrte od auta, manje cilindara, sve to, al 300km razradjivanja mi je premalo... meni u knjizici pise da se prvih 3000km ne vozi iznad 45.. je da je glupo i ne postujem to, ali ako se neko vrijeme vozi normalno, kasnije ga se moze ubijati..
--- Kraj citata ---
gluposti, svaki kit do sada sam razrađivao onako kako sam napisao gore i nikad nije bilo problema
--- Kraj citata ---
kaj si lud.kakvih 3000km.Kod aluminija se vozis 50km lagano dok ne sjednu karike i onda gas al naravno ne na hladno a kod gusa je 100 do 200 km lagane voznje sasvim dosta al opet naravno ne stiskanje gasa na hladno.
animatrix:
ajd dobro... u odnosu na razradjivanje motora auta, ovo je extra kratko, pa mi cudno... jbg.. pitanje, koliko vremena treba zracno hladjenom motoru da se zagrije na radnu temp? i kako skuziti kad je dobar za pun gas?
vasso123:
Za gus treba malo vise,ne 100-200km sta vam je...ja bi tek poslije 500 poceo davat malo vise gasa,malo ga vise tjerat u okretaje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju