Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit - Razrada

<< < (4/10) > >>

STunrider:

--- Citat: neer - 17 Rujan, 2008, 18:44:38 ---
--- Citat: Crazy Kuree - 16 Rujan, 2008, 19:29:05 ---ostavi 10 minuta u leru ugasi nek ohladi i onda lagane vožnje 50-60 samo bez nagli obrtaja i ulje 3% sipaj ako moreš 150 km izdržat ak ne sa 100km i prije ga cjepaj ko ja  :toothy3:

--- Kraj citata ---
ma odma po gasu sta cekati haha :toothy12:

--- Kraj citata ---
ma daj ga i meni i evo ti razrađen az 10 min.  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Crazy Kuree:
Imam druga on prije vozio benelli sprint (sportski 50) on je tjedno klip mjenjo al nema razrade on samo stavi klip prvi 10 metara ide fino i odma u crveno, kaže kad će ić dobro ak neće dok je novo haha

Lule_50:
evo kako je meni lik u motostaru u trstu objasnio kad sam kupovao kit,upali skuter neka radi dok se ne ugrije cca 5 do 10 min,pusti da se ohladi i tako ponovi 3 puta.onda upalis i vozis 300km ono normalno,ne stistes gas do kraja i to je to!ja tako napravio i sve 5! :icon_thumright:

Losinj:

--- Citat: Lule_50 - 17 Rujan, 2008, 22:46:19 ---evo kako je meni lik u motostaru u trstu objasnio kad sam kupovao kit,upali skuter neka radi dok se ne ugrije cca 5 do 10 min,pusti da se ohladi i tako ponovi 3 puta.onda upalis i vozis 300km ono normalno,ne stistes gas do kraja i to je to!ja tako napravio i sve 5! :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

poslje 300 ,do daske?

ja ipak mislim do nekih 500kmh vozit 50

animatrix:
meni sve to premalo kilometara da se motor razradi... je da se oni vise vrte od auta, manje cilindara, sve to, al 300km razradjivanja mi je premalo... meni u knjizici pise da se prvih 3000km ne vozi iznad 45.. je da je glupo i ne postujem to, ali ako se neko vrijeme vozi normalno, kasnije ga se moze ubijati..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju