Tehnički kutak > Tuning skutera

Kit - Razrada

<< < (6/10) > >>

nesho_SR:
pa ostavi ga na leru cca 5 min i onda na vrh gasa prvi kilometar.. tad bi vec trebao da bude zagrijan.. ja sam moj razradjivao sa tezim rolnicama i vecom diznom malo. na vrh gasa prvih 100-120 km onda do pola gasa oko 150-170 km i jos 50km ono malo lagano ne sve full gas nego dam gas 4-5 sekundi i onda pustim.. evo presao sam oko 10 tkm sve je i dalje u najboljem redu.. 

2TDottore:
200km je cist dosta za gus al pritom se podrazumijeva da se nakon toga ne vozis cijelo vrijeme pun gas nego se vozis normalno al kad treba potegnut mozes se vozit punim gasom pa opet spustit i tak stalno.To je po meni normalna i najbolja voznja a ne stalno silovat motor na punom gasu.Tak ti nece dugo trajat i da ga razradjujes 1000km.

dhorvat:

--- Citat: SlowRider - 17 Rujan, 2008, 21:53:25 ---
--- Citat: dhorvat2 - 17 Rujan, 2008, 18:38:38 ---Nakon toga uz normalno zagrijavanje na hladno svako jutro slijedi 20000 km bez diranja mašine ak si sve ostalo dobro složio i ak je sve u redu sa radilicom i ostalim djelovima - provjereno!

--- Kraj citata ---

To ti nitko nemoze garantirati i nikad neznas kada moze izletiti zeger, razletiti se iglicasti i sl...

--- Kraj citata ---

Gle, more te i u prvih 7 kilometara šleper zgazit  :toothy9:

Naravno da nije sigurno da možeš napravit 20000 bez problema, al su puuuno veće šanse da ih napraviš sa ovakvom razradom...  :icon_thumright:

Cobra:
Moja preporuka kao automehanicara vozi do 250km sa 1/4(25%) gasa,sa 500km na 1/2(50%) gasa,sa 750km 3/4 gasa(75%),a na 1000km slobodno do kraja.Imaj u vidu da dobro slozena masina igra veliku igru,ako je lose slozena moze riknuti vec nakon 5km. :hello:

Ivan SP:
ma ja sam ovako imam gus kit trophy mišalicu sam malo pojačao i ulija nekih pola litre ulja na 12 litara benze i upalija i radija je na leru nekih 20 min,zatim s tim tankom možeš proć nekih 300km tih 300km sam vozija sa pola gasa i to je to kad sam to ispraznija pun gas jer nema njemu sta biti pa neće se karike urezivat 1000km a ima vam i ona da se nikad potpuno ne razradi 1000km vozit lagano je bezveze treba već nakon 300km upirati jer to je to skuter se vrti u đire i on se nakon te kilometraže mora razraditi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju