Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje...Jel zna itko dal u zg-u ima neka firma di bi mogao otići s mjerama (sa ili bez aluminija) da mi oni izrežu podnice?Na scooter-attacku nema cijelih podnica za novi runner 50 nego nekakve kraće, a ja nemam opremu da sam to doma napravim...
Citat: Antares - 23 Rujan, 2008, 00:11:15da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje...Jel zna itko dal u zg-u ima neka firma di bi mogao otići s mjerama (sa ili bez aluminija) da mi oni izrežu podnice?Na scooter-attacku nema cijelih podnica za novi runner 50 nego nekakve kraće, a ja nemam opremu da sam to doma napravim...pa odi na jankomir miša mu ljubim u bauhaus i kupi ploču za 50kn i reži sam, il nosi nekom da ti režu
Citat: replcnt - 23 Rujan, 2008, 00:40:41Citat: Antares - 23 Rujan, 2008, 00:11:15da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje...Jel zna itko dal u zg-u ima neka firma di bi mogao otići s mjerama (sa ili bez aluminija) da mi oni izrežu podnice?Na scooter-attacku nema cijelih podnica za novi runner 50 nego nekakve kraće, a ja nemam opremu da sam to doma napravim...pa odi na jankomir miša mu ljubim u bauhaus i kupi ploču za 50kn i reži sam, il nosi nekom da ti režune seri...vidis da je momak napisao da nema alata doma da sam uradi, a oce da mu po mjerama neka firma sreze...zast pises gluposti,ako znas napisi ako ne ugasi prozor i zdravo... *****u... sta moras odma nos dizat...
Replcnt to što ti se povećao broj spermija u jaju pa te sad svrbi nemoj iskaljivati na meni. Ignoriraj mene i moje postove i ja ću napravit isto za tebe.Inače lijepo sam napisao da nemam alat i pitao za firmu di bi to mogao odnijeti, a ovo u zagradi "sa ili bez aluminija" se odnosilo na to da ako treba ja cu kupiti aluminij i odnijeti njima...
Ajde mirr..šta se prepirete bzvz. Te podnice će ti izrezat samo neki frend il se dogovori s nekim sa foruma koje u blizini tebe, a ima volje i alat da ti to napravi. Teško da će ti netko to u nekoj firmi napravit.
ja imam obicnu brusilicu na koju ide ploca, ubodnu pilu nemam... nije problem meni to izrezat, nego mi je problem da to sve skup izgleda dobro... ne zelim radit nesto, a da na kraju zgleda loše