Znacii opicilo me nesto da bi htio samarat brzine i u brzo sam naletio na prijateljevog ktm-a sta je bio u prometnoj s njim. Plastike nijedna nije pukla samo je boja popucala to ce se sredit. Pukli su trokuti i problem je sta vilice nisu original od 125 nego od nekog 450 a kojeg nemam pojma. Gledao sam trokuti pasu od yamahe r6 medutim nasao sam vilice od pegasa 600 i lik bi mi ih dao za 900kn kompletne s trokutima,a ako zelim on bi pod racun uzeo moje teleskope i cijeni ih 500kn. Rastavljen je do posljednje vide i sad imam priliku za farbanje rame i odlucio sam da rama ide u narancasto,plastike u crno i felge pola pola(kako i treba bit na svakom ktm-u
) Evo ovo sam radio u paintu pa da otprilike vidite kako ce bit.
Sve sam oprao,vilicu zadnju ramo amort sve plastike iznutra,sutra skinut cilindar i to pogledat sastavit oprat opet da to izgleda na nesto,iza skinut tablicu i stavit onaj mini stop sta mi je ostao od aprilije rx. Urice su razbijene i sad neznam sta cu sa prednjom maskom da ostavim serijsku pa bude rupa unutra ili da kupio onu neku tuning kao...to cu jos vidjet. Ostalo je sve okej,ima supermoto felge,nive gume je lik stavio ma sve top. Rama ili ce na plastificiranje ,ili ako bude trazio previse novaca obicno na kompresor haha
Evo kako je dosao xd