Tehnički kutak > Tuning skutera

Mhr 2005 vario-trebam pomoc

<< < (25/41) > >>

seba:

--- Citat: dhorvat2 - 22 Rujan, 2008, 14:44:18 ---Uz setup koji imaš uzmi npr. due plus. "Malaguti f12" ga ima na malagutiju i ZX-a gore, rijetko kad ga zagrije duže od minute i stalno se vozi ko manijak  :icon_thumright:

Motor ide ljepo unatoč tome kaj ga ZX guši, a ti imaš narda... uf. To ak naštimaš i složiš kak se spada išlo bude ko avijon  :icon_tongue:

Samo ipak računaj da je to jedna karika i da treba duže grijat motor i svakih 5000 mijenjat kariku.

--- Kraj citata ---

znam da trebam grijat duze i mijenjat kariku ali to mi nije problem

seba:
danas mi dolse rolice pa sutra stvim na skuter da vidim kako ce ic sa tezim od 4g. stavit cu 5g il 4,8. pa javim rezultate

seba:
evo da ne otvaram novu temu odlucio sam se ipak na sljedeci setup: stage6 racing modular,roost e sad radilicu ne znam koju. dvoumim se izmedju malossi hpc i polini hpc koji bi vi preporucili? i zanima me oce mi bit dosta karb od 19,ja mislim da ne ali nisam siguran :dontknow:? prijenos bi isto trebao,samo ne znam koji,napisite koji omjer. malossi usis narucujem u nedjelju i trebala bi mi sira prirubnica isto jel tako? ostalo imam sve sta mi treba uz to bar mislim-delta,mhr 2005,torq drive,cdi top,wingbell,e14,ngk br10eix

R@kija:
imam i ja pitanje,jel moze rabljena polini hpcsa kojih 3000 izdrzat metrakit pro race2 uz popratne djelove...

dino gp1:

--- Citat: seba - 01 Listopad, 2008, 20:47:07 ---evo da ne otvaram novu temu odlucio sam se ipak na sljedeci setup: stage6 racing modular,roost e sad radilicu ne znam koju. dvoumim se izmedju malossi hpc i polini hpc koji bi vi preporucili? i zanima me oce mi bit dosta karb od 19,ja mislim da ne ali nisam siguran :dontknow:? prijenos bi isto trebao,samo ne znam koji,napisite koji omjer. malossi usis narucujem u nedjelju i trebala bi mi sira prirubnica isto jel tako? ostalo imam sve sta mi treba uz to bar mislim-delta,mhr 2005,torq drive,cdi top,wingbell,e14,ngk br10eix

--- Kraj citata ---

Prvo pogledaj koliko je gumy-ju "izdržao" tpr sa roost-om, po meni ti je bolje r1200, karb 19 je dovoljan jer se trke sa high end kitevima voze na 19...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju