Tehnički kutak > Tuning skutera
Mhr 2005 vario-trebam pomoc
seba:
--- Citat: dino gp1 - 01 Listopad, 2008, 21:05:13 ---
--- Citat: seba - 01 Listopad, 2008, 20:47:07 ---evo da ne otvaram novu temu odlucio sam se ipak na sljedeci setup: stage6 racing modular,roost e sad radilicu ne znam koju. dvoumim se izmedju malossi hpc i polini hpc koji bi vi preporucili? i zanima me oce mi bit dosta karb od 19,ja mislim da ne ali nisam siguran :dontknow:? prijenos bi isto trebao,samo ne znam koji,napisite koji omjer. malossi usis narucujem u nedjelju i trebala bi mi sira prirubnica isto jel tako? ostalo imam sve sta mi treba uz to bar mislim-delta,mhr 2005,torq drive,cdi top,wingbell,e14,ngk br10eix
--- Kraj citata ---
Prvo pogledaj koliko je gumy-ju "izdržao" tpr sa roost-om, po meni ti je bolje r1200, karb 19 je dovoljan jer se trke sa high end kitevima voze na 19...
--- Kraj citata ---
znam da mu je malo izdrzao,i gledao sam bas taj r1200 i auspuh je jako dobar al roost mi es vise svidja i po izgledu i zvuku a i performanse su mu bolje nego r1200
Brla:
sa malo slabijim auspuhom performanse su malo slabije :D ali vijek motora će bit produžen
dino gp1:
Nisam imao takav set up pa neznam koliko bi bolje išao sa roost nego sa r1200 ali mislim da ti se više isplati ići na trajnost jer sa roostom možda bude imao 1ks više, a sada ako ti je bitno umjesto 16ks imati 17ks samo naprijed :icon_thumright:
seba:
--- Citat: dino gp1 - 01 Listopad, 2008, 21:14:22 ---Nisam imao takav set up pa neznam koliko bi bolje išao sa roost nego sa r1200 ali mislim da ti se više isplati ići na trajnost jer sa roostom možda bude imao 1ks više, a sada ako ti je bitno umjesto 16ks imati 17ks samo naprijed :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
razlika tih 1ks mi ne igra ulogu,sta mislis kolko bi duze trajao sa r1200 nego sa roostom otprilike?
dino gp1:
--- Citat: seba - 01 Listopad, 2008, 21:16:25 ---
--- Citat: dino gp1 - 01 Listopad, 2008, 21:14:22 ---Nisam imao takav set up pa neznam koliko bi bolje išao sa roost nego sa r1200 ali mislim da ti se više isplati ići na trajnost jer sa roostom možda bude imao 1ks više, a sada ako ti je bitno umjesto 16ks imati 17ks samo naprijed :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
razlika tih 1ks mi ne igra ulogu,sta mislis kolko bi duze trajao sa r1200 nego sa roostom otprilike?
--- Kraj citata ---
A neznam stvarno, roost je predobar spuh i izgledom i zvukom, promijeni karike svakih 4000-5000km i nebi trebalo biti problema!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju