Tehnički kutak > Tuning skutera
Mhr 2005 vario-trebam pomoc
seba:
evo iz svega ovoga sta ste pisali odlucio sam se za midrace. najvjerojatnije uzimam due+. jucer sam si narucio deltu,topov cdi i svjecicu,tako da lagano krecem sa kupovinom dijelova. ustvari jos mi samo trebaju kit i radilica i duzi prijenos ako cu stavljat,a to je ono najskuplje sta jos moram kupit :laughing7:
2TDottore:
--- Citat: seba - 20 Rujan, 2008, 11:53:58 ---evo iz svega ovoga sta ste pisali odlucio sam se za midrace. najvjerojatnije uzimam due+. jucer sam si narucio deltu,topov cdi i svjecicu,tako da lagano krecem sa kupovinom dijelova. ustvari jos mi samo trebaju kit i radilica i duzi prijenos ako cu stavljat,a to je ono najskuplje sta jos moram kupit :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kad to slozis samo pamet u glavu i mogo bi se s tim midrace setupom dosta dugo vozit bez ikakvih problema. :icon_thumright:
seba:
--- Citat: 2TDottore - 20 Rujan, 2008, 12:45:21 ---
--- Citat: seba - 20 Rujan, 2008, 11:53:58 ---evo iz svega ovoga sta ste pisali odlucio sam se za midrace. najvjerojatnije uzimam due+. jucer sam si narucio deltu,topov cdi i svjecicu,tako da lagano krecem sa kupovinom dijelova. ustvari jos mi samo trebaju kit i radilica i duzi prijenos ako cu stavljat,a to je ono najskuplje sta jos moram kupit :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kad to slozis samo pamet u glavu i mogo bi se s tim midrace setupom dosta dugo vozit bez ikakvih problema. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nadam se da cu se dosta dugo vozit-cca 10000km ako izdrzi meni dosta
dino gp1:
--- Citat: seba - 20 Rujan, 2008, 12:59:45 ---
--- Kraj citata ---
nadam se da cu se dosta dugo vozit-cca 10000km ako izdrzi meni dosta
[/quote]
Ako bude dobro poštelano će ti sigurno toliko izdržat a kasnije na specijale!
dhorvat:
Uz setup koji imaš uzmi npr. due plus. "Malaguti f12" ga ima na malagutiju i ZX-a gore, rijetko kad ga zagrije duže od minute i stalno se vozi ko manijak :icon_thumright:
Motor ide ljepo unatoč tome kaj ga ZX guši, a ti imaš narda... uf. To ak naštimaš i složiš kak se spada išlo bude ko avijon :icon_tongue:
Samo ipak računaj da je to jedna karika i da treba duže grijat motor i svakih 5000 mijenjat kariku.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju