Tehnički kutak > Tuning skutera
Mhr 2005 vario-trebam pomoc
2TDottore:
--- Citat: gumy - 19 Rujan, 2008, 20:14:05 ---složi neki midrace due ili tpr ili tako nešto, nemoj stavljati race auspuh i ići će sasvim ljepo i dugo će trajati ako se dobro naštela...
--- Kraj citata ---
Tak je.I to ti je cist dosta makar sam ja opet za najobicniji base kit jer i s njim ti skuter ide 100 realno a to je po meni cist dosta za voznjice po gradu i malo izvan grada.
dino gp1:
O high endu nemoj ni razmišljat jer ti treba min. 10000kn da to složiš, onda će ti vozit 2000-3000km (ako i toliko) a onda slijede problemi, tako da :nono:! Na tvoj trenutni set up ti je najbolji due+ bit ćeš zadovoljan kako skuter ide i odlično se slaže sa nardom, za s6 racing moraš kupit ili mjenjat spuh pa ovo pa ono...
seba:
dobro,onda midrace :icon_thumright:
DvdAerox:
zasto bi itko vozio high end svaki dan? to je po meni glupost....
imas jedan skut ili auto (ako imas godine ko ja :icon_biggrin: )za svaki dan, a high end si drzis za zajebanciju, istina, jebiga moras ga kontrolirat svakih somu km i tankat stalno.... to je skup sport....
istu stvar sta ja mislim mi je reko covjek koji je montiro mali miljun kiteva, ja ga nisam sluso i jbg. sad mi je malo zao....
a to drugo za 2t 125 u potpunosti se slazem, ali scoot je scoot ;D
2TDottore:
--- Citat: DvdAerox - 20 Rujan, 2008, 00:01:53 ---zasto bi itko vozio high end svaki dan? to je po meni glupost....
imas jedan skut ili auto (ako imas godine ko ja :icon_biggrin: )za svaki dan, a high end si drzis za zajebanciju, istina, jebiga moras ga kontrolirat svakih somu km i tankat stalno.... to je skup sport....
istu stvar sta ja mislim mi je reko covjek koji je montiro mali miljun kiteva, ja ga nisam sluso i jbg. sad mi je malo zao....
a to drugo za 2t 125 u potpunosti se slazem, ali scoot je scoot ;D
--- Kraj citata ---
A cuj.nemogu bas svi imati i auto i skuter za voznju i jos jedan skuter nadrkani sa race kitom.To su ipak malo preveliki troskovi.Ja ti mogu to iz prve ruke rec jer imam nadrkani skuter koji ak nis drugo pije ulja i benzina a i zna se zalomit da treba kupit i koji novi dio, imam cagivu mito 125 koja je jos veci trosak,auto s kojim se fala bogu vozim dosta rijetko a i stari ga toci jer nestignem ni tocit skutera i cagivu kolko brzo piju i ulja i benzina. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju