Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina skutera
Kolak:
Dovoljno da kazem da SF2 naspram Derbija izgleda kao igračka!
Sent from my C6603 using Tapatalk
ddr1802:
Th3freak ma zadrzi speedfightera 2 makar je francuz al se preljepo vozi i bitno je njemu samo pravo ulje i redovito cistit filtera i selene u prednjim mono vilicama da bude fixni prednji kraj inace je malo zeznuto vozit tak :) i nemas brige mene jedinica sluzila 1 god i nikad me nije ostavil a svi seru po mjima
SF2 Freak:
Ekipa sa Piaggo mašinama sere po njima jer ih ljubomora pere. SF možda je igračka ali bar ne krepava nakon svakih 3000km. JA iz svog mast vadim neprestano , doslovno ga želim uništiti da zamjenim lagere na radilici da natefterim jaču radilicu i kit jer ovako mi se neda dobru mašinu raskapati. Ali evo on već 3 sezone tjera :notworthy: :dontknow: . Tako da ono nije da hvalim svog konja ali to je realnost. MIna i pija mašine jesu brže , jače i imaju više tuning djelova ali isto taku više iscuclaju tvoj džep. Rađe ja idem 5kmh spororije ali bez onog u glavi "Joooj nesmije ga previše tjerati imam lufta na strani magneta :p"
ddr1802:
Ja sam ga vozil nikad nijedan problem tjeran je bil ko majka i nista ..po meni su jako dobri skuteri samo je bitno odrzavanje ... a to sta seru nek probaju vozit sf pa nek vele .. jos mi je cak i jedinica bolja od dvojke
Scooterist_#1:
--- Citat: Kolak - 23 Travanj, 2015, 23:23:53 ---Dovoljno da kazem da SF2 naspram Derbija izgleda kao igračka!
Sta covjeku mazes oci glupostima... j#bo te Derbi... bez ljutnje al gori skuter za odrzavanje i bilo kakve popravke nisam okusio... covjek se hoce voziti i da mu traje... a to da je najstabilniji to su gluposti... ali je po meni jedan od najljepsih i vrlo udoban to moram priznat...
Sent from my C6603 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju