Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina skutera
Th3Freak:
Treba mi nekoliko savjeta za kupovinu novog skutera. Do sada sam imao speedfight 2 i nisam bas zadovoljan s njim. Zelio bih nesto sto je poprilicno stabilno i da ne moram svake sedmice mijenjati drugi dio. Nije mi bitna brzina nego njegova jacina, start, izdrzljivost. Razmisljao sam da kupim yamahu aerox. Cuo sam da su oni poprilicno dobri i da se mogu lako tunirati. Zelim cuti i misljenje drugih, koji imaju vise iskustva sa skuterima od mene.
TopPerfomance4:
Nova yamaha aerox je dosta lijep skuter, minarelli mašina je štediljivija za razliko od konkurencije piaggio skutera ovijes je vrhunski brembo kočnice
SF2 Freak:
Hmmm nezz zašto nisi zadovoljan sa SF-om ali taj skuter ti je na glasu među najkvalitetnijim skuterima. Sve ovisi za što si zapeo.
Ako hoćeš performanse onda idi na minareli ili piagio mašine.
Scooterist_#1:
Uzmi aeroxa...slobodno i neces pozaliti! Kvaliteta, izbor dijelova, performanse, stabilnost ma sve ima.. ali se vars da ga je bas lako tunirat... najlakse stunirat piaggio...imas par setupova koji prolaze i to je to... a na minarelliu se treba malo poigrati.. ali ja dajem glas za aeroxa! :icon_thumright: iako isto vozim peugeota i smatram da je medu najizdrzljivijima i kvalitetnijima bar od piaggia, ipak preferiram minarelli!
Th3Freak:
Meni je bio dobar sf ali je imao problema sa elektronikom sto je izazvalo ostale probleme. Moj je imao neki kod kljuc koji se pokvario I bas sam se patio s njim. Izgleda da je aerox najbolje rjesenje. Mozda moze neki runner ili nrg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju