Općenito > Generalno o skuterima
Kupovina skutera
Kolak:
Da li ti pricas o Open ili Racing verziji? Pa ne bi preporučio da ne znam o čemu pričam.. imam u vlasništvu takav sa 18tkm, nikad kvara, od servisa osnovno,zamjenjen remen,rolice,federi u kvačilu jer omekane nakon toliko kilometara,svečica i ostalo zamjenski dijelovi. O stabilnosti kako možeš reći da nije, po čemu? Mašina smještena u sredinu, zadnja vilica oslobođena, skuter težak 130kg+tekučine, vozne karakteristike skoro kao u motocikla i ti sad meni pričaš neke bajke, svatko ko se malo vise razumije reći će ti da nemaš pojma!
Sent from my C6603 using Tapatalk
dulic93:
Ovisi o koliko para oces da das na skuter. Aerox,aprilia,piaggio,gillera su vrh sto se tice skutera al im je i cena taka. Ako oces skuter za manje para a da je kvalitetan (startan jest, ali nema bas brzinu) onda uzmi TGB :D za voznju dusu dao, sipas i teras, al on nije bas za tuning....
Th3Freak:
Mozda bih I zadrzao sf ali ovaj moj je bas "otisao" presao je 38000 km, star je 14 godina.
Mislio sam uzeti neki do 1000 eura I dodati jos nekih sportskih dijelova
JosipMarijanovic:
--- Citat: SF2 Freak - 23 Travanj, 2015, 23:35:34 ---Ekipa sa Piaggo mašinama sere po njima jer ih ljubomora pere. SF možda je igračka ali bar ne krepava nakon svakih 3000km. JA iz svog mast vadim neprestano , doslovno ga želim uništiti da zamjenim lagere na radilici da natefterim jaču radilicu i kit jer ovako mi se neda dobru mašinu raskapati. Ali evo on već 3 sezone tjera :notworthy: :dontknow: . Tako da ono nije da hvalim svog konja ali to je realnost. MIna i pija mašine jesu brže , jače i imaju više tuning djelova ali isto taku više iscuclaju tvoj džep. Rađe ja idem 5kmh spororije ali bez onog u glavi "Joooj nesmije ga previše tjerati imam lufta na strani magneta :p"
--- Kraj citata ---
nije to ljubomora, tesko je priznati sam sebi koliko si novaca ulupao u 50-tku piaggio. hhahahah bolje da ne racunam jer mi muka dode. susjed je imao SF2 i taj je na hladno ful gas vozio i nikad se pokvario a servis je radio onako NIKAD. svake 3 godine bi zamjenio tu i tamo nesto. ja svake sezone bar 1000kn ulupam( nije uvijek isti majstor sarafio), pazim da netjeram na hladno, gledam boju svjecice, perem filter zraka, kad god je nesto trebalo od mehanike uvijek novo na njega i stalno neki problem. a skuter drzim u kuci ako je vani vise od 2 dana hladno. valjda sam ja naletio na takvoga.
SF2 Freak:
A to su talijani nista cudno da fusare tu I tamo. Stari runner bi inace trebala biti kvalitetna masina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju