Tehnički kutak > Injection
Recepti za popravak ditecha/purejeta/tsdi-a KOLEKCIJA MANUALA by dajteh
BestRunnerIM:
Poz evo da i ja iznesem svoj problem (novi sam tu)
Motor vergla i vergla, a svjecica suha, kad ga zalijem u cilindar upali odmah ali se ugasi kad potrosi to gorivo, sad skidao sam injektore, cistio, zeleni baca ali rekao bih nedovoljno (mlaz cca 30-40 cm i tanak je dosta).
- Pumpa ispravna provjerena (dotrao prijateljevog Ditecha i njegovu pumpu stavljao isti problem)
- Provjerio kontakte sve zice prespojio itd..
- Promjenio gumice na injektorima
- Novi filter goriva i crijeva
Gresku mi ne izbaciva nikakvu
Sad zanima me jeli do injektora ili je nesto drugo u pitanju da se ne zalijecem s kupovinom (Nisam htio rastavljati prijateljeva ditecha da provjerim injektore jer njega zeza stalno, cas pali cas nece pa da ne shebemo stogo :/ )
Hvala unaprijed i nadam se brzom odgovoru.
P.S. Manual je uklonjen s dropboxa :)
Lenko:
A o-ringe jesi proveravao ? Jesu li adekvatni ili odokativni ? Da li plavi inektor baca mlaz ili maglu ? Bez magle - ništa !
Lenko:
--- Citat: DajTeh - 20 Travanj, 2015, 12:51:34 ---Evo drustvo izvolite manuale koji ce vam pomoci da popravite injection 50ccm skutere.
Naravno, dobitna kombinacija je teorija + praksa :)
Ostavio sam i neki komentar u .txt fileu, ali sam shvatio da nemam vremena pisati detaljno, niti sa pravilnim redosljedom jer sam izgubio volju ;D
https://www.dropbox.com/sh/00y8k2i9t8e8pir/AADdDMTRbAMlFrm3Ae6g5VFha?dl=0
Ako vas zanima nesto pitajte u ovoj temi da razjasnimo za zauvijek :)
OVO NEŠTO NE FERCERA !!!
--- Kraj citata ---
Tomi_ZG:
Dajteh je to sve pobrisao nakon pametovanja nekih ljudi na "najstručnijem forumu na svetu SS" di su ga posrali jer su zatucani i ne podnose da je netko pametniji od njih i zna složit purejet za 10 minuta,a ne ko neki koji drfljaju po njemu 3 godine i ne naprave nikaj
zvonkec92:
S razlogom je pobrisao i podrzavam ga u tome.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju