Tehnički kutak > Injection
Recepti za popravak ditecha/purejeta/tsdi-a KOLEKCIJA MANUALA by dajteh
jony b.:
....ljudi pozdrav....
....prije svega hvala Vam na osobnim savjetima meni u temama na ovim forumu, a potom hvala na znanju koje iznosite onima koji žele shvatiti, naučiti, probati....
....čitajući teme i postove o di-techovima i jet-purovima, vidim da je kolega forumaš Corector stvarno doktorirao tu "znanost", ali na žalost ne odgovara mi na PM (vjerojatno mu je gužva pa nije vidio)....
... savjet, od kuda krenuti....
....prijatelj (kuži mehaniku 2T agregata) je jeftino nabavio SR 50 di-tech 2006g, Morini jel....
....skut je išao fino do prije godinu dana kod bivšeg vlasnika, od tada nije paljen, novi acu stavljen, ali nema šanse da upali....
....probao lega na acu od auta, vergla zdravo, iskre ima, ali nema šanse ni da se "zakašlje", kad mu da malo mješavine preko rupe za svječicu, upali na zub, radi normalno i u leru i vozi se, sve dok ga se ne ugasi, poslije ista situacija, nebitno bio hladan ili topao nema šanse da sastavi bez goriva drito u cilindar....
....eto molim te za neki savjet, neke smjernice, što prvo gledati, kako provjeriti, odkuda krenuti....
....bili bi stvarno jako zahvalni na pomoći, kad bi ga osposobili to bi bio možda jedini di-tech u ovom našem ruralnom području....
....eto, sorry na milijun točkica, ali to mi je neki kompleks prilikom tipkanja, neka unutarnja deformacija....
LP
Corector:
Evo mrale cim mi se digne dnevnica iznad 12kn ja cu pocet odgovarat. Bila je 4kn, tako da je napredak izgledan i dalje.
Ditech je veoma specifican i veoma osjetljiv. U tijeku je neko istrazivanje di sam ulozio svoje novce, i naravno izgubio zivce i poceo deobit aprilie i mrvit na komade jer presa zove odavno, oa evo, po ne znam koji put za dzabe ce izac neke informacije na povrsinu, a to tada oreklinjem da me se ne sputava, sprijecava da dok ne nadjem odgovor, jer svi bi odgovor preko reda, a odgovor nenznam ninsam, pa dok ja to objasnim.svakome po 2h dnevno, nemam ni za mrvu kruha, a tjedna suma kad se.podjeli isoada 12kn dan os jutra do mraka bezbikakvih povlastica tipa da dodjem kuci pa izdrkam k**ra*.
Cuvaj se samonovih inteligentnih ljudi koji kazu da znaju. A izbit ce ti soma i vise kuna dok sinreko keks, a ostavit te u jos vecim govnima dok oni ladno drkaju kurcinunsvaki dan po 6h minimalno, jer su oprali nabrzaka paru. To su veoma proracunati umovi, kojima pjena izlazi iz ustankad nanjuse nekoga u nepoznatom, njemu je misija izvuc kes pod svaku cijenu, a za sve ostalo ga boli kurcina. To su paraziti i stetocine koje ruse ljudske odnose.
jony b.:
....oprosti na smetnji....
Lenko:
--- Citat: Corector - 27 Svibanj, 2021, 13:57:50 ---Evo mrale cim mi se digne dnevnica iznad 12kn ja cu pocet odgovarat. Bila je 4kn, tako da je napredak izgledan i dalje.
Ditech je veoma specifican i veoma osjetljiv. U tijeku je neko istrazivanje di sam ulozio svoje novce, i naravno izgubio zivce i poceo deobit aprilie i mrvit na komade jer presa zove odavno, oa evo, po ne znam koji put za dzabe ce izac neke informacije na povrsinu, a to tada oreklinjem da me se ne sputava, sprijecava da dok ne nadjem odgovor, jer svi bi odgovor preko reda, a odgovor nenznam ninsam, pa dok ja to objasnim.svakome po 2h dnevno, nemam ni za mrvu kruha, a tjedna suma kad se.podjeli isoada 12kn dan os jutra do mraka bezbikakvih povlastica tipa da dodjem kuci pa izdrkam k**ra*.
Cuvaj se samonovih inteligentnih ljudi koji kazu da znaju. A izbit ce ti soma i vise kuna dok sinreko keks, a ostavit te u jos vecim govnima dok oni ladno drkaju kurcinunsvaki dan po 6h minimalno, jer su oprali nabrzaka paru. To su veoma proracunati umovi, kojima pjena izlazi iz ustankad nanjuse nekoga u nepoznatom, njemu je misija izvuc kes pod svaku cijenu, a za sve ostalo ga boli kurcina. To su paraziti i stetocine koje ruse ljudske odnose.
--- Kraj citata ---
Zamolio bih kolegu da malo povede racuna prilikom pisanja...malo kulture i postivanja nije na odmet, a i besplatno je !!!
Corector:
Nismo mi kolege, mi smo konkurencija.
Za kulturu cu se obuzdat, samo treba ljudima objasnit kako se na kulturan nacin sisa, pa da ne bi ostali bez para, a za koji dan opet gurali. Bolje na grub nacin objasnit, nego na fin i mekan ostat osisan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju