Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
suni:
--- Citat: Trotter - 11 Travanj, 2015, 23:39:18 ---
--- Citat: suni - 11 Travanj, 2015, 23:33:19 ---Zasto se uopce zivcirate oko toga ako niste skuzili da su debili na vlasti da stave i na 20 kmh i dalje ce te vozit kolko ide tako da bezveze zivciranja zbog ljudi koji su jednostavno bolesni u glavu nek si stave djecu na skuter i nek oni voze 45 na sat po slavonskoj ili po gradu cak al to se nece dogodit kad oni voze bmw i mecku i niko im nis nemre pa eto
--- Kraj citata ---
Da ali ti koji isti zakon pišu ne shavačaju kao što je navedeno da je 45 više pogubno nego 70-80 sve zavisi kako i gdje se voziš.
--- Kraj citata ---
pa naravno da neshvacaju kad kradu drzavu i imaju para da sineku i sebi kupe aute skupe i kaj bi oni skutercice vozili pff pa nisu oni obicni ˝smrtnici˝ drzava je u banani i ja nekuzim svi pricaju zale se ali niko nis ne poduzima pa ipak mi biramo vlast i mi ih placamo ma necu skretat s teme a i premladamsam vjerojatno da shvatim neke stvari pa ono lupit cu glupost neku
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Travanj, 2015, 18:17:29 ---Niko te ne tjera kupit skut s kojim mozes, a ne smijes brze od 50km/h :)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
--- Kraj citata ---
ajde pročitaj to što si napisao pa se sjeti 2006. godine.. :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 12 Travanj, 2015, 08:18:22 ---
--- Citat: 3alfa3 - 11 Travanj, 2015, 18:17:29 ---Niko te ne tjera kupit skut s kojim mozes, a ne smijes brze od 50km/h :)
--- Kraj citata ---
ajde pročitaj to što si napisao pa se sjeti 2006. godine.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Sve u redu, al nisam kukao po forumu zbog toga :)
ivanm:
tad je bilo dozvoljeno 55kn/h a ova smijurija od 45 je strašna.
u kojoj ono državi postoji zakon od 25km/h?
zvonkec92:
sad napravio đir od dubrave do avenue mola govana na motorima ima na svakom cosku, a kod mola su 2 jedan zaustavlja a drugi sjedi spreman na motoru ako treba nekog lovit..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju