Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (17/46) > >>

caras:
Mogu oni izmisljat koliko hoce,uvijek ce se nac rjesenje...

TopPerfomance4:
Čitao sam i pratio ovu temu moje mišljenje je da je to teški debilizam mada iman teoriju o tome jer kada bi svi skuteri bili blokirani naravno više bi se kvarili više bi se novaca zaradilo na djelovima

Trotter:
Nema zakona na koji mi balkanci nemremo naći riješenje  :toothy9:

suni:
Zasto se uopce zivcirate oko toga ako niste skuzili da su debili na vlasti da stave i na 20 kmh i dalje ce te vozit kolko ide tako da bezveze zivciranja zbog ljudi koji su jednostavno bolesni u glavu nek si stave djecu na skuter i nek oni voze 45 na sat po slavonskoj ili po gradu cak al to se nece dogodit kad oni voze bmw i mecku i niko im nis nemre pa eto

Trotter:

--- Citat: suni - 11 Travanj, 2015, 23:33:19 ---Zasto se uopce zivcirate oko toga ako niste skuzili da su debili na vlasti da stave i na 20 kmh i dalje ce te vozit kolko ide tako da bezveze zivciranja zbog ljudi koji su jednostavno bolesni u glavu nek si stave djecu na skuter i nek oni voze 45 na sat po slavonskoj ili po gradu cak al to se nece dogodit kad oni voze bmw i mecku i niko im nis nemre pa eto

--- Kraj citata ---
Da ali ti koji isti zakon pišu ne shavačaju kao što je navedeno da je 45 više pogubno nego 70-80 sve zavisi kako i gdje se voziš.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju