Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (19/46) > >>

steeef:

--- Citat: TopPerfomance4 - 11 Travanj, 2015, 23:23:49 ---kada bi svi skuteri bili blokirani naravno više bi se kvarili više bi se novaca zaradilo na djelovima

--- Kraj citata ---

prije bi se pokvaril da se goni blokiran skuter i zagušen nego odblokiran..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 12 Travanj, 2015, 10:22:30 ---tad je bilo dozvoljeno 55kn/h a ova smijurija od 45 je strašna.
u kojoj ono državi postoji zakon od 25km/h?

--- Kraj citata ---
Njemacka, ali to je za klince koji nemaju dozvolu i mladjeg uzrasta. Oni to zovu "mofa".
Za ostale, 50kmh

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

ivanm:

--- Citat: zvonkec92 - 12 Travanj, 2015, 11:09:49 ---sad napravio đir od dubrave do avenue mola  govana na motorima ima na svakom cosku, a kod mola su 2 jedan zaustavlja a drugi sjedi spreman na motoru ako treba nekog lovit..

--- Kraj citata ---

počela sezona lova..

petarpan:
al najveca je nebuloza sto je najveca dozvoljena brzina u RH 130km/h (na autoputu) al niti jedan auto nije blokiran na 130 (a sluzbeno preko toga ne smije ici)

Trotter:
Evo danas situacija koja me skoro koštala glave. Zip 50 sa tvorničkim CDI-em 55kmh vozim se po Vukovarskoj i odjednom iza mene kokoš na mobitelu sa minimum 8 banki me skoro pobrala da nisam skrenuo u ulicu odmah. Hebalo ih 45 i njih i idiote koji rade skutere sa time.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju