Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (16/46) > >>

ivanm:
ma mislim da se više radi o tome da budu murijaci mjerili brzinu i ak te ulove sa 45+ plaćaš kaznu. državi nije u interesu da ti ne voziš, ili da im je u interesu ekologija ili sigurnost prometa, nego žele da voziš, trošiš benzin, pakne, gume i ulje i plaćaš kazne.
tak funkcionira naša država..

zvonkec92:
hh nemru oni tolko kazni napisat kolko ih ja mogu ne platit..

realno koji k**ra* se opče proizvode skuteri sa 49cc i diskovima promjera 220mm?  kad mu je već max brzina 50 jel nije logičnije imat gore motor od flakserice 25cc, kočnice od baotiana i to bi već imalo smisla, a n eproizvodit skutere namjenjene za puno veće brzine i onda ih sjebat na 45kmh..

JosipMarijanovic:

--- Citat: zvonkec92 - 11 Travanj, 2015, 15:20:29 ---hh nemru oni tolko kazni napisat kolko ih ja mogu ne platit..

realno koji k**ra* se opče proizvode skuteri sa 49cc i diskovima promjera 220mm?  kad mu je već max brzina 50 jel nije logičnije imat gore motor od flakserice 25cc, kočnice od baotiana i to bi već imalo smisla, a n eproizvodit skutere namjenjene za puno veće brzine i onda ih sjebat na 45kmh..

--- Kraj citata ---

Za neka trzista skuteri ne moraju imati blokade. I zato  im je jeftinije ih praviti za sve isto i blokirati. Ali da nema logike nema.  Mopedi su se promjenili od kad postoji ta kategorija i ljudi iz struke bi trebali malo razmisliti o promjenama.

zvonkec92:
pa dobro sve isto al onda za ova tržišta di idu 45 nek stave 30cc cilindar tako da skut na ful gasu ide jedva 50 a ne napravit mrcinu s kojom se nesmiješ vozit.. logika im je u PM..

3alfa3:
Niko te ne tjera kupit skut s kojim mozes, a ne smijes brze od 50km/h :)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju