Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
Corector:
Vjerojatno bi proslo
3alfa3:
--- Citat: JosipMarijanovic - 10 Travanj, 2015, 17:35:52 ---
--- Citat: Corector - 10 Travanj, 2015, 17:09:28 ---Ne pise nikome vise od 45kmh u knjizici, osim ako je netko krivo upisao.
--- Kraj citata ---
A sto u slucaju da netko "greskom" upise vecu brzinu od 45? Kako bi to plavci prihvatili kad bi skuter isao koliko pise u knjizici?
--- Kraj citata ---
Nema veze sto pise, ak je vozilo moped, zna se koja je max dozvoljena brzina
zvonkec92:
ja bum.se ovoga drzal ko pijan plota.. ne kuzim kaj im sad tak igra ulogu 4 kmh..
za koju godinu budu i pjesacima djelili kazne za prekoracenje brzine hodanja..
ivanm:
na nekim skuterima stvarno piše 45 već od prije, ovisi kakav je trenutno zakon bio u državi iz koje je i kad je uvežen. jer oni u prometnu upisuju podatke iz papira od skutera a ne iz našeg zakona.
mislim da je meni na speedfightu pisalo u prometnoj max 49km/h.. na piaggiu mi sad piše 45km/h
u prometnoj knjižici piše koliko skuter može maksimalno potegnuti a ne koliko smije. ako zakon kaže 45 onda je 45 maksimalna brzina kojom smiješ ić makar skuter može potegnuti 49 itd..
evo moje prometne..
zvonkec92:
ako bude zakon 45, a skuter moze do 49 onda ga ovaj na teh nema pravo frljit gas do kraja da dode do 49.. nek mu drzi manje gasa da ide 45 i bok.. ma jooj to su sve gluposti od zakona... briem da se svi sa skutera prebacimo na tomose, da bi i za njih smislili novi zakon samo da nas sjebu.. uostalom ne vjerujem da ce opce to zazivit jer kak je Iwo napiso vecina skutera je homolohirana do 50kmh i tvornicki tolko ide.. kaj kupis novi skuter u ducanu on ide 52 i ti si tehnicki neispravan jer ide 2 vise neg kaj smije po tom "novom" zakonu (45+5 tolerancija) ma serem im se svima u usta koji su smislili i prihvatili taj zakon
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju