Općenito > Propisi

Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI

<< < (41/46) > >>

zvonkec92:
složit blokadu na daljinski i nemre ti niko ništa.. a ja bi mogo baš skoknut do stanice pitat za upisivanje yasunia u prometnu pa da me kasnije niko nemre jebat kakav je to aspuh preglasan je bla bla...

dr.mrgood:
Ocito je zakon pisao netko tko nema pojma sto je 45 kmh na sat na otvorenoj cesti, to je jedno, a drugo, ako Bog da ja polazem iduce godine A kategoriju i uzimam Beverlya, bye bye 50tka. Ovo je stvarno previse.
P. S. Po meni je slijedeci korak zabrana prometovanja skutera na otvorenoj cesti, tj. moci ce se s njim samo prduckat po gradu.

Valter:
Tehnički gledano, Jadranski most u Zagrebu je u gradu. Probao sam jednom sa blokiranim skuterom proći.

Usrao sam se od straha. Nikad više. Kada sam skinuo blokadu nije mi bilo ugodno ali sa 50 km/h je ravno samoubojstvu. A niti na rotor doći s takvim vozilom nije osobito pametno.

Sada barem mogu pobjeći svima. Ne mogu me ubiti niti da to baš žele napraviti. Jedini način za preživljavanje. Sam kontroliram situaciju.

ivanm:

--- Citat: dr.mrgood - 04 Srpanj, 2015, 00:21:34 ---Ocito je zakon pisao netko tko nema pojma sto je 45 kmh na sat na otvorenoj cesti, to je jedno, a drugo, ako Bog da ja polazem iduce godine A kategoriju i uzimam Beverlya, bye bye 50tka. Ovo je stvarno previse.
P. S. Po meni je slijedeci korak zabrana prometovanja skutera na otvorenoj cesti, tj. moci ce se s njim samo prduckat po gradu.

--- Kraj citata ---

ili po biciklističkoj stazi  :laughing7:

Corector:

--- Citat: dr.mrgood - 04 Srpanj, 2015, 00:21:34 ---P. S. Po meni je slijedeci korak zabrana prometovanja skutera na otvorenoj cesti, tj. moci ce se s njim samo prduckat po gradu.

--- Kraj citata ---

Vec imas 2 takve ceste, recimo ona obilaznica u Karlovcu, cim udjes od naplatnih prema gradu, s desne strane imas zabranu. Ali samo do prvog semafora, i u povratku nema tog znaka. I jedna ti je u Zgu, na istu foru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju