Općenito > Propisi
Uskoro 45 umjesto 50 km/h za mopede - EDIT: ZAKON JE NA SNAZI
JosipMarijanovic:
--- Citat: Corector - 04 Srpanj, 2015, 08:56:18 ---
--- Citat: dr.mrgood - 04 Srpanj, 2015, 00:21:34 ---P. S. Po meni je slijedeci korak zabrana prometovanja skutera na otvorenoj cesti, tj. moci ce se s njim samo prduckat po gradu.
--- Kraj citata ---
Vec imas 2 takve ceste, recimo ona obilaznica u Karlovcu, cim udjes od naplatnih prema gradu, s desne strane imas zabranu. Ali samo do prvog semafora, i u povratku nema tog znaka. I jedna ti je u Zgu, na istu foru.
--- Kraj citata ---
ZG jankomir- voznja po ljubljanskoj- do izlaza za kerestinec na svim kartama je samo desna traka "autoceste" zapravo cesta na koju smije i moped i u ovom smjeru nema oznake autoceste.. ali kontra smjer da se vratite preko tog istog mosta nije dozvoljen za mopede jer morate 500m voziti po autocesti. u ovom smjeru kad se spajate ima oznaka da pocinje autocesta.. znaci da bi dosli do bauhausa kako sam ja trebao ici morate ici preko luckog skroz okolo ili gore sjevernije preko isto nekog mosta.
chupa206:
a meni u prometnoj piše 39 km/h :D haha znači moj ne smije ni 45 po toj nekoj logici?
3alfa3:
--- Citat: chupa206 - 04 Srpanj, 2015, 12:51:48 ---a meni u prometnoj piše 39 km/h :D haha znači moj ne smije ni 45 po toj nekoj logici?
--- Kraj citata ---
To mozes promijenit da ti pravilno upisu. I to o njihovom trosku jer su oni sjebali. Dobit ces novu prometnu
luka.ck:
Meni u prometnoj piše 49 kmh i u STP mi rekli da se tolerira još 10%.
3alfa3:
--- Citat: luka.ck - 04 Srpanj, 2015, 13:27:06 ---Meni u prometnoj piše 49 kmh i u STP mi rekli da se tolerira još 10%.
--- Kraj citata ---
Zapravo dobro su ti rekli. Sad, ova drzava je puna glupavih tumacenja propisa i zakona tako da je lutrija....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju